Purple Skin Zed %100 Çalışıyor - 2022 / Custom Skin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
ne kadar ban riski yok diyorlarsada var hacı skinchangerlar zaman zaman lolde ban yedirdiği olmuştur 3. parti yazılım olarak geçer lol anticheat sistemi tarafından nadirende olsa ban atar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
selam arkadaşlar bugün söz verdiğim zed skinini yaptım umarım beğenirsiniz. bu yaptığım skinde hem şokbıçak zed"in rengini değiştirdim hemde attığı skillerin rengini değiştirdim tabi bunu aktifleştirmek için program lazım hadi yapılacaklara geçelim.

1-Cs lol manager adlı dosyamızı indirip kurun :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-Size verdiğim pink zed skins adlı custom skinimizi indirin :
-

3-İndirdikten sonra winrar dosyasını masaüstüne taşıyıp klasöre ayıkla deyin ve ayıkladığınız dosyayı cs lol manager adlı programımızın içine sürükleyin, tabi bunu yapmadan önce cs lol manager adlı programımızı açıp navegar kısmına fletikonum liga de leyendas afletikun (Explorar - disco c - juegos antidisturbios - liga de leyendas - juegos - league of legends -)
4-Bunu yaptıktan sonra ayıklamış olduğunuz klasörü cs lol manager adlı programın içine sürükleyin ve run tuşuna basın esperando que comience el partido de liga dediği zaman etkinleşmiş anlamına gelmektedir
5-Şokbıçaklı zediniz yok ise lol skin indirebilrisiniz:

bütün bu işlemleri yaptıktan sonra oyunumuza girip test etmek kalacaktır bu skini kullandıktan sonra zed mainlemek isteyeceğinize garanti verebilirim iyi oyunlar

joWKVLv.jpg
Can u create a fizz skin?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ban yeme riski nedir hala çalışıyor mu bu acaba

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
killerskins kullanmanızı öneririm daha kolay kullanımı ve bir çok custom skin var her heroya. Bauf da kullanıyordu yayında.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ayrıntılı bir öğretici paylaşabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...