Onaylı Üye
Python'a Başladım, Kod Editörüm Kurulu Fakat Ne Yapacağımı Bilmiyorum,
Bir Destek Olur musnuz,
Teşekkürler")
Bir Destek Olur musnuz,
Teşekkürler")
Kod Editörü Derken Sublime Tex'den bahsetmiştim beyefendi bu ne alakaKod editörü nedir ve nasıl kullanılır hakkında bilgi sahibi olabilirsinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sublime text için oldugunu konuda belirtiniz Python İçin başka kod editörleride bulunuyor. yanlış algı oluşmasına sebep olmayın (!)Kod Editörü Derken Sublime Tex'den bahsetmiştim beyefendi bu ne alaka
Hayır ben Python için Örnek İstemişti aslında neyse sileyim yorumuSublime text için oldugunu konuda belirtiniz Python İçin başka kod editörleride bulunuyor. yanlış algı oluşmasına sebep olmayın (!)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Project Euler biraz daha matematik tabanlı olduğu için algoritmadan çok optimizasyonu geliştiriyor, ilk 20-25 sorudan sonra Project Euleri bırakıp LeetCode gibi algoritma tabanlı sitelere yönelmek daha iyi olacaktır, ama Project Eulerin ilk 25 sorusu okullarda ders diye okutulmalı resmen, o kadar iyidir.para vermek istemiyorsan youtubedan öğrenebilirsin. Biraz öğrendikten sonra sana tavsiyem. ProjectEuler diye bir site var orda matemtik soruları var en kolaydan en zora doğru gidiyor. Bu soruları Python ile çözmeye çalış emin ol sana çok şey katacaktır
bende oradan giriyorum sen günde kaç saatini veya kaç derse giriyorsunBTK Akademi'de Python kursları var ben ordan öğreniyorum disiplinli olmak şart ara verince Çince gibi geliyor göze