C# Basitmi ? Programlamayı Kavramak İstiyorum Sonrada Harda Geçmek İyi OlmazmıVB.net veya C# tavsiyemdir
Teşekkür Ederim Konu DeğiştiC# Güncel bir dil onu öğrenebilirsin hemde iş açısından ve birçok açıdan güzel bir dil her platform'a kodlama yapabilirsin ve öğrenmesi diğer dillere göre daha kolay düzenli bir kodlama şekli var.
Woltü için hile kodlamayı düşünmüyorum allah göstermesin başka bir oyun için pointer vs nasıl bulurum bilgim yok kendi çapımda ufak çaplı bir hile için ögrenmek istiyorum hoşuma giderse neden olmasın devam eder ve ileride meslek olarakda görebilirimBildiğim kadarı ile SpaceX Roketleri kaldırıp - indirmek için bile python kullanıyor. Ve Evet, Python ile PyMEM Librarysi kullanarak external bir hile yazabilirsin ama öyle d3d menüyü bilmiyorum. Pythonu "Aaa oyunalra hile yapam" veya "uuu Wolftü" diye öğreniceksen boşuna öğrenme git visual basic ile çalışmaya devam et
Not:
C# ile oyun içi menü yapmak kendine işkence yapmak demektir git C++ / C öğren (.NET Tabanlı Olmayanından Kernel Tabanlı Lütfen)
Dostum ilk olarak Python da hile yazmak için PyMEM Librarysini edin. Sonrasında Hilenin Kullandığı AntiHile sistemine Yakalanmamış bir Cheat Engine veya Elinde Bypass varsa Normal Cheat Engine İle Offset bulucaksın. Varsa Elinde Onların Valuelerini İnceleyip İstediğin Değerlere Düzenliyeceksin. Yani mantık budur genelde oyundan oyuna değişebilir ama kökü bu.Woltü için hile kodlamayı düşünmüyorum allah göstermesin başka bir oyun için pointer vs nasıl bulurum bilgim yok kendi çapımda ufak çaplı bir hile için ögrenmek istiyorum hoşuma giderse neden olmasın devam eder ve ileride meslek olarakda görebilirim
Çok güzel anlatmışsın hocamBildiğim kadarı ile SpaceX Roketleri kaldırıp - indirmek için bile python kullanıyor. Ve Evet, Python ile PyMEM Librarysi kullanarak external bir hile yazabilirsin ama öyle d3d menüyü bilmiyorum. Pythonu "Aaa oyunalra hile yapam" veya "uuu Wolftü" diye öğreniceksen boşuna öğrenme git visual basic ile çalışmaya devam et
Not:
C# ile oyun içi menü yapmak kendine işkence yapmak demektir git C++ / C öğren (.NET Tabanlı Olmayanından Kernel Tabanlı Lütfen)
Gözüm Korkmadı Değil Ama Teşekkür Ederim En Azından Mantıgını ÖgrendikDostum ilk olarak Python da hile yazmak için PyMEM Librarysini edin. Sonrasında Hilenin Kullandığı AntiHile sistemine Yakalanmamış bir Cheat Engine veya Elinde Bypass varsa Normal Cheat Engine İle Offset bulucaksın. Varsa Elinde Onların Valuelerini İnceleyip İstediğin Değerlere Düzenliyeceksin. Yani mantık budur genelde oyundan oyuna değişebilir ama kökü bu.