Python ile Valorant'ta ESP hilesi nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam python yeni öğrenmeye başladım ve hile olarak bi ESP yapmak istiyorum yardım edebilirseniz sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
şunu diyebilirim ki valorant hile konusunda aşırı hassas aşırı zorlayıcı bişi hatta burdakilerin çoğu valorantada hile gelmesini bekliyor ama vanguard bunu fark ettiği anda banlıyor yani muhtemelen yapamazsın

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Csgoda yaptım aktif edince wh ve triggerbot açılıyo 2 aydır kullanıyorum vac yemedim
ama dediğin gibi csgo yani cs hilelere çok açık bir oyun her türlü hileye yeri olan bir oyun senin vac yememen program algılamaması hareketlerinden bi tık göstermiyor olmandır ama valorant ise çok daha rahat algılar bunu yani valodaki koruma sistemi cs de olsa cs dede pek yapamazsın

Üye
5 HİZMET YILI
ama dediğin gibi csgo yani cs hilelere çok açık bir oyun her türlü hileye yeri olan bir oyun senin vac yememen program algılamaması hareketlerinden bi tık göstermiyor olmandır ama valorant ise çok daha rahat algılar bunu
vanguardı takedown yapmanın bir yolu var mı?

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Valorant Piyasadaki Tum Public hileleri yeni guncellemede fixledi diyebiliriz python yeni basldayisaniz direk hile isine girmeden bi ogrendiginizden emin olun asla acele etmeyin birakin birgun ben bu pythonu ogrendim diyeceksiniz ondan sonra hile yapmaya baslayabilirsiniz diye dusunuyorum ogrenin dememin sebebi baskasinin kodlarina kalmayin bunlar sizi banlatacakdir. Ogrendikten sonra bile direk valorant ile baslamanizi tavsiye etmem baska oyunlar ile baslayip kendinizi gelistirip anti cheat ogrenebilrsiniz bu sekilde buyuk oyunlarada gecebilirsiniz

Üye
5 HİZMET YILI
Valorant Piyasadaki Tum Public hileleri yeni guncellemede fixledi diyebiliriz python yeni basldayisaniz direk hile isine girmeden bi ogrendiginizden emin olun asla acele etmeyin birakin birgun ben bu pythonu ogrendim diyeceksiniz ondan sonra hile yapmaya baslayabilirsiniz diye dusunuyorum ogrenin dememin sebebi baskasinin kodlarina kalmayin bunlar sizi banlatacakdir. Ogrendikten sonra bile direk valorant ile baslamanizi tavsiye etmem baska oyunlar ile baslayip kendinizi gelistirip anti cheat ogrenebilrsiniz bu sekilde buyuk oyunlarada gecebilirsiniz
peki bedava olarak açık kaynak kodlu bir hile biliyomusun? TriggerBot gibi değil ESP ağırlıklı daha çok

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
valorantta zor reis esp kodlamak yaa

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
this is Imposıble en az 2 yıl gelmez bence adamlar hileye çok fena savunması var :D

bu benim tahminim lütfen linçlemeyin hühhhhh

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
valorantta zor be knk vanguard report yediğin maçta ss çekiyor ve kontrol ediyor yani senin gördüğün görüntüye bakıyor esp var ve ban yiyosun

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
peki bedava olarak açık kaynak kodlu bir hile biliyomusun? TriggerBot gibi değil ESP ağırlıklı daha çok
Public acik kaynak kodlu hileler fix suanda kullansaniz editleseniz bile ban yersiniz ayrica ucretsiz bulabileceginizi dusunmuyorum cr4ck forumlarinda olabilir olursa

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
yeni başlıyorsun vanguardı aşan bi hile yapamazsın daha küçük çaplı oyunlara bak

Üye
5 HİZMET YILI
valorant ın hile sistemi çok yüksek oldugu için en ufak 3. yazılımda donanım banı yersin yani valorantta yapmanı önermem

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Valoranttan başlamak yerine CSGO dan başlaya bilirsin öncelikle basic bir hile yaparsın sonrasında se Valorant gibi oyunlara geçersin daha rahat olur

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk valorant vanguard koruma cok iyi oldugundan hile açmak baya zorlaştı o yüzden bence imkansız desek daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
easy anticheat kullanan oyunlardan başlaman senin için daha iyi olur spooferı da rahatlıkla bulunuyor ama vanguard senin mouse yazılımına bile hile diyip hwid atabilen saçma bir sistem trigger bile sıkıntıyken espyi barındırmazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...