Python ile yapay zeka öğrenmek için eğitim önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Python öğrenmek istiyorum. Yapay zeka üzerine Python bilgim sıfır. O yüzden öğretici, eğitici bir video seti olan veya bilen biri bana öneri verebilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bende şuanda python ve c++ dersleri alıyorum udemy den burdan önermek yasak mı değil mi bilmiyorum oraya bak bulursun illaki isim veremeyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
udemyden alabilirsin ama udemyde farketceğin üzere devamlı indirim var o indirimler aslında tıkladığında cooldownu başlıyor mesela 24 saatlik indirim var
o aslında sonsuza kadar o kursa tıkldıktan 24 saat sonra 2. fiyata geçer böyle bir hata yaptıysan gene çözümü var yeni hesap açarsan aynı indirimden yararlanabilirsin

Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Udemy, BTK Akademi den eğitim setlerini inceleyebilirsin. ChatGPTden kullanabiliyorsan ne yapmak ne öğrenmek istediğini söyle yapay zeka sana yazssın. YouTube'dan kaynaklar var ücretsiz inceleyebilirsin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
udemy de bence önce ingilizce öğren tavsiyem arda biçendir

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
w3schools kullanabilirsin btkdaki kursu bitir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba, ücretli şekilde Udemy adlı sayfadan eğitim paketi satın alabilirsin. Free olarak YouTube'tan da öğrenebilirsin ama detaylı olmaz.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Certainly! If you’re interested in learning artificial intelligence (AI) with Python, there are several excellent resources available. Let me provide you with one option:Real Python Tutorial: Building a Neural Network & Making Predictions:This tutorial walks you through building a neural network from scratch using Python. It covers the basics of artificial intelligence, machine learning, and deep learning. You’ll learn how neural networks function internally and gain practical experience by creating your own neural network. While in production, frameworks like TensorFlow or PyTorch are commonly used, understanding the fundamentals helps you architect better deep learning models.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
temellerini udemy veya btk akademiden öğren daha sonra kendini geliştirmek için kesinlikle proje yap.Örneğin hesap makinesi başlangıç için en iyisidir.Daha sonra sözlük projesi yapabilirsin.Ufak ufak büyüt böyle python begiiner project yazsan bir sürü proje bulursun zaten.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
teşekkürler arkadaşlar herkes btk akademi demiş şuanda temel için başladım sonra ileri tüm seviye olana başlayacagım btknın teşekkürler cevaplar için

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
udemy, youtubedan yavaş yavaş başlıycan ama göründüğü gibi değil hiç

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
YouTube üzerinden free detaylı öğrenemezsin fakat Udemy yazıp ücretli şekilde oradan eğitim paketi satın alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...