Python İle Yazılım Diline Başlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sitesini öneririm 30 tl baya iyi arkadaşım kullanıyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
I've no coding skill is it ok for me to learn it directly this language,,, is it easy,,, how much much time odes it takes to learn this language

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
python hakkıında youtubeden rehber videoları izleyebilirsiniz basit bir dil

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
dostum önerim biraz ingilizce birikimi ve c program dilinden başlaman c program dili basit ve kolay kavranabilir bir dil bunda kendini geliştir diyer dillere geçerken problem yaşamazsın c++ c# python

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
udemy iyi tercih ama c# çok daha zevkli bence

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Udemyden 30 40 tlye dersleri satın alabilirsin.Hatta bedavaya eğitimler bile var.Param yok alamam diyorsan youtubeden dersler var Python'u anlatan Türkler var ama genelde yabancılar güzel anlatıyor.Yeterli bir seviyede İngilizcen varsa yabancıları izleyebilirsin daha iyi olur.Yeter ki bir yerden başla gerisi gelir.
Başarılar.
kesinlikle katılıyorum.bana göre öğrenmesi en kolay dil python.o dilde uzmanlaşabildiğin kadar uzmanlaş her detayını bil.sonrasında diğer dillere geçmen daha kolay oluyor çünkü hepsi birbirine benziyor.udemy den öğren bence.atıl samancıoğlu nu öneriyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
python dilinin gücü kütüphaneleri ve kominitesi sayesindedir. Dilin kendisinden ziyade python ı python yapan kütüphaneleridir. İşine yarayacak kütüphaneleri öğrenmeni öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
udemy is a good start point, but i don't like videos, so I used w3schools, then documentation and stack overflow. Pretty recomend this method

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
ben udemy' den ders alyorum vidoları iyi sanada tavsiye ederim fiyatıda ucuz.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kolay yoldan yazılım dünyasına adım atman olacaktır. ileri seyive diller için basit düzeyde temel oluşturabilir.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
btk akademiden kolay bir şekilde öğrenebilirsin hemde ücretsiz

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
iienstitu sitesini onerırım orda baya bır sey var sadece ufak bır ucretı var

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Udemy kursları zaman zaman bedavaya düşüyor. Benim hesabımda yaklaşık 10 tane sadece pythonla alakalı kurs var hepsini bedavaya ekledim. 300 400 liraya kadar çıkıyor tek bir kursun değeri. Bedavaya düşen kursları düzenli paylaşan siteler var, googledan bak ve her gün gir kursları ekle beleş.

Üye
6 HİZMET YILI
Youtubeda gayet iyi anlatan türk hocalar var başlangıç için onları dene bence

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben yazılım diliyle ilk tanışmamı ileri excel kursuyla yapmıştım orada makro yazmaya başlamamızla bilgisayar üzerinde karşık verilerin küçük kodlarla nasıl düzenlenebileceğini gördüğümde şaşırmıştım açıkçası
daha sonrasında flowgratihm gibi basic bir uygulamayla devam ettim daha sonrasında ise eclipse uygulaması ile küçük oyunlar yapmaya başladım
yazılım diline pythonla girmek senin için biraz ağır olabailir o yüzden bahsettiğim gibi daha basic programlarla başlarsan bu işe sıkılmadan devam edersin

Üye
5 HİZMET YILI
ilk önce İngilizce öğren kodlama dili öğrenirken İng şart gibi bir şey İngsiz zorlanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
python yerine ruby öneririm, python genellikle hype almış bir dil. Ayrıca yazılımda yapacakların için bir alan seçip onun üstüne dilleri araştırman ve ilerlemen daha faydana olacaktır.
örn. desktop app için c#
web app için ruby (on rails) veya flask/django vb.
machine learning için tensor vb. şeklinde bakıp onlara uygun dilleri, frameworkleri öğrendikten sonra başlaman işini kolaylaştıracaktır.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
önce ingilizce öğrenmen lazım daha sonra udemyden derslere falan katıl. youtube projelere bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...