python kodlama dilini öğrenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
acaba bana güzel bir kaynak ve bir kaç püf nokta önerebilir misiniz kodlama dillerine su an cok ilgim var ve pythondan baslamak istiyorum bir kac yerde pythondan basla gibi cümleler duydum sizin tavsiyeleriniz neledir? iyi günler

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
pycharm veya visual studio code kullanabilirsin udemy den kurs satın alabilirsin sana önerim pycharm kullan arada vscode ( visual studio code ) youtube'dan eğitimlere bakabilirsin önerilerim bunlar bende senin gibi öğrenmeye çalışıyorum biraz C# biliyodum unuttum şimdi python biliyom biraz print('Merhaba') gibi biraz javascript bilirim neyse öneriler bunlar

Freeud
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka yaklaşık 4 senedir yazılım işindeyim python ve c++ biliyorum. Bence senin başlamadan önce ne yapacağına karar vermen gerek. Android mi geliştireceksin web sitesi mi geliştireceksin. Mesela android için python öğrenebilirsin. Pythondan başlamanın güzel bi yanı da baya kolay. En azından onda bi amacı kavrarsın. Bazen uzun süre yazılımla uğraşmadığımda youtubede yazılım bilimi diye bi kanalın videolaraını izliyorum unutmamak için. Orayı önerebilirim. Yine sorun olursa beklerim kolay gelsin kanka

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yotubeda vinetion adlı bir kanal var izleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...