onun kitabı varmı reisBence o işe vb.net ile girmelisinişin daha kolay olur
onun kitabı varmı reis
ornek verırmısın hacım rica etseminternette python hakkında bilgi paylaşan çok fazla site var bunlardan birini beğenip pythonu o sitede öğrenmeye başlayabilirsin
onerdıgın kanal varmıdırKitap Okumak Başlarda Biraz Sıkabilir Sana Önerim Videolarla Temel Atman.
açıklarmısın hacım vb.net sitesinde ne yapmam gerekBence o işe vb.net ile girmelisinişin daha kolay olur
Ufak tefek hello worldtemelden başlamak istiyosan önce ufak ufak hedefler belirle mesela örneğin toplama çıkarma işlemleri nasıl yaparım diye bir hedef belirle ve araştırmaya başla. kitap okuyup öğrenmen için onu işlemen gerekir. python öğrenmek istiyorsan zamanla deneye deneye araştıra araştıra geliştireceksin kendini. kitap okudum video izledim diyip öğrenilmiyor.genelde tüm programlama yapan insanlar ihtiyacı olduğu zaman ihtiyacı olduğu kadarını öğrenir (belki de yanılıyorumdur ama ben öyleyim). yani hedefini seç ve o hedefin gereksinimlerini öğren ve uygula.
![]()
Şöyle Bir Site Var Mesela :ornek verırmısın hacım rica etsem
Post automatically merged:
onerdıgın kanal varmıdır
açıklarmısın hacım vb.net sitesinde ne yapmam gerek
kesinlikle sana katılmıyorumBence o işe vb.net ile girmelisinişin daha kolay olur