Donator
Yapmak istediğim şey LOL Client açıkken, programı çalıştırdığım zaman Client'e bağlanarak hesap hakkında bilgiler vermesi (Sihirdar adı, seviye, mavi öz vs.)
Python hakkında hiç bir bilgim yok, ChatGPT kullanarak bir şeyler yapmaya çalıştım fakat sürekli farklı farklı hatalar alıyorum.
Örnek olarak BURADA Kİ konuda arkadaş çok güzel bir program yapmış. Herhangi bir ID/PW girmeden programı çalıştırdığın zaman Client açıksa eğer sana verileri veriyor. Bu tarz bir program yapmak istemiyorum, sadece bir kaç veriyi çekip değişkenlere atamak istiyorum.
Son denediğim kod şu şekilde
Aldığım çıktı ise bu şekilde
Yardımcı olabilecek var mı?
Boş/spam yorumları ya da "bana da lazım" gibi yorumları raporluyorum. Bu tarz şeyler yazarak değerli(!) vaktinizi boşa harcamayın.
Python hakkında hiç bir bilgim yok, ChatGPT kullanarak bir şeyler yapmaya çalıştım fakat sürekli farklı farklı hatalar alıyorum.
Örnek olarak BURADA Kİ konuda arkadaş çok güzel bir program yapmış. Herhangi bir ID/PW girmeden programı çalıştırdığın zaman Client açıksa eğer sana verileri veriyor. Bu tarz bir program yapmak istemiyorum, sadece bir kaç veriyi çekip değişkenlere atamak istiyorum.
Son denediğim kod şu şekilde
Python:
import requests
import json
def get_summoner_info():
try:
# LCU API'ya istek yapmak için gerekli header
headers = {
"Accept": "application/json",
"Authorization": "Basic Og=="
}
# LCU API adresi
api_url = "http://127.0.0.1:2999/summoner/v4/summoners/me"
# LCU API'ya GET isteği gönder
response = requests.get(api_url, headers=headers)
response.raise_for_status()
summoner_info = response.json()
return summoner_info["name"], summoner_info["summonerLevel"]
except requests.exceptions.RequestException as e:
print("API Hatası:", e)
return None, None
except KeyError as e:
print("Veri Hatası:", e)
return None, None
if __name__ == "__main__":
summoner_name, summoner_level = get_summoner_info()
if summoner_name and summoner_level:
print(f"Sihirdar Adı: {summoner_name}")
print(f"Seviye: {summoner_level}")
Aldığım çıktı ise bu şekilde
API Hatası: HTTPConnectionPool(host='127.0.0.1', port=2999): Max retries exceeded with url: /summoner/v4/summoners/me (Caused by NewConnectionError('<urllib3.connection.HTTPConnection object at 0x000001CB171C3610>: Failed to establish a new connection: [WinError 10061] Hedef makine etkin olarak reddettiğinden bağlantı kurulamadı'))
Yardımcı olabilecek var mı?
Boş/spam yorumları ya da "bana da lazım" gibi yorumları raporluyorum. Bu tarz şeyler yazarak değerli(!) vaktinizi boşa harcamayın.