Onaylı Üye
Modemime Ping düşürmek amacı ile QoS ayarı yapmak istiyorum ancak izlediğim hiçbir videoda benim modemimin ara yüzü yok. Bu konulardan anlayan varsa dc üzerinden yardım ederse çok sevinirim.
youtubeden izle detaylı olarak orada anlatıyordu sistemin vskanka LAN bağlıyor musun pc ye ?
dostum ben zaten wifi dan kullanıyorum. benim pingim sadece birileri internete girince çıkıyor o yüzden kendi cihazım hariç diğerlerinin internetini kısıtlamak benim amacım. ayrıca bufferbload sorununu çözmek. zyxel vmg3312 t20a modem kullanıyorum.QoS Ayarı ile ping düşeceğini sanmıyorum. Wifi veya kablosuza istediğin hızda internet paylaştırmana yarıyor. Wifi'e az internet verip pingimi düşüreceğim diyorsan modemini söylersen yardımcı olmaya çalışayım
yeh lan better than xifidude do you connect LAN to pc?
Cihazın kullanım kılavuzunu bile indirdim orada da bulamadım modemine uygun anlatımı. Müşteri hizmetlerinden talep edebilirsin ama.dostum ben zaten wifi dan kullanıyorum. benim pingim sadece birileri internete girince çıkıyor o yüzden kendi cihazım hariç diğerlerinin internetini kısıtlamak benim amacım. ayrıca bufferbload sorununu çözmek. zyxel vmg3312 t20a modem kullanıyorum.