knk kart çöp değil çoğu oyunu gene oynatıyor tabi bu karttan metro exodus falan beklememeniz lazım haricinde eski bi kart olmasına rağmen amd sürekli geliştirici yönde güncelleme gönderiyor ve çok iş görüyor
Post automatically merged:
pubg lite için yetersizmi ? full ultrada oymuyorum bu kartla
knk kart çöp değil çoğu oyunu gene oynatıyor tabi bu karttan metro exodus falan beklememeniz lazım haricinde eski bi kart olmasına rağmen amd sürekli geliştirici yönde güncelleme gönderiyor ve çok iş görüyor
Post automatically merged:
pubg lite için yetersizmi ? full ultrada oymuyorum bu kartla
Videolar yalan söylemez. Sen ultrada 30 fps alırsın ama karşındaki adam 200fps ile oynar. Oynadığın oyundan ne kadar zevk alırsın bilemem. 30 fps ile bu tür oyunları oynamak işkence gibi kardeşim
bende rx 570 var bu oyunda 200 fps civarında oynuyorum. Güncel fps oyunlarında da yüksek ayarlarda 100den aşağı almıyorum. Benim anlatmak istediğim bu kartla oyunu açarsın düşük ayarlarda 30-40 fps alırsın ama oyundan tat alamazsın şartlar eşit değil çünkü. Oyun seni bir zamandan sonra pusarak oynamaya zorlar. Ondan da ne kadar zevk alırsan artık
beyler pubg lite fps kaybına sebeb olan özelik ekran ölçeğidir yani siz 1280x720 ekran çözünürlüğü yaptınız ekran ölçeğinide sonuna kadar açarsanız sanki 1920x1080 de ultra ayarlarda oynuyormuşcasına his veriyor bu arada ultra ayar bana göre ` tamamen oyun bilgisizliği veya Zevk meselesi` Şahsen ben düşük tercih ediyorum oyun performansıma ve daha fazla kil alabilmek için çok işe yarıyor.DENEMESİ BEDAVA
bende rx 570 var bu oyunda 200 fps civarında oynuyorum. Güncel fps oyunlarında da yüksek ayarlarda 100den aşağı almıyorum. Benim anlatmak istediğim bu kartla oyunu açarsın düşük ayarlarda 30-40 fps alırsın ama oyundan tat alamazsın şartlar eşit değil çünkü. Oyun seni bir zamandan sonra pusarak oynamaya zorlar. Ondan da ne kadar zevk alırsan artık
Dostum anlamadığın kısım şu 30 veya 40 hatta 50 fps bile bu tür salisenin bile önemli olduğu oyunlarda düşük bir değer. Çamur gibi ekranda 50fps alsan ne olur almasan ne olur