R7 240 düşük fps

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
knk kart çöp değil çoğu oyunu gene oynatıyor tabi bu karttan metro exodus falan beklememeniz lazım haricinde eski bi kart olmasına rağmen amd sürekli geliştirici yönde güncelleme gönderiyor ve çok iş görüyor
Post automatically merged:

pubg lite için yetersizmi ? full ultrada oymuyorum bu kartla
atakan bunu biliyormuydu acaba ? :brainfree:

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
knk kart çöp değil çoğu oyunu gene oynatıyor tabi bu karttan metro exodus falan beklememeniz lazım haricinde eski bi kart olmasına rağmen amd sürekli geliştirici yönde güncelleme gönderiyor ve çok iş görüyor
Post automatically merged:

pubg lite için yetersizmi ? full ultrada oymuyorum bu kartla
Videolar yalan söylemez. Sen ultrada 30 fps alırsın ama karşındaki adam 200fps ile oynar. Oynadığın oyundan ne kadar zevk alırsın bilemem. 30 fps ile bu tür oyunları oynamak işkence gibi kardeşim

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Videolar yalan söylemez. Sen ultrada 30 fps alırsın ama karşındaki adam 200fps ile oynar. Oynadığın oyundan ne kadar zevk alırsın bilemem

200 fps diyorsun kardeş karşılaştırığın karta bak istediğin fps ye bak litede 200fps görürler güncel fps oyunlarda görüyormu ?

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
200 fps diyorsun kardeş karşılaştırığın karta bak istediğin fps ye bak litede 200fps görürler güncel fps oyunlarda görüyormu ?
bende rx 570 var bu oyunda 200 fps civarında oynuyorum. Güncel fps oyunlarında da yüksek ayarlarda 100den aşağı almıyorum. Benim anlatmak istediğim bu kartla oyunu açarsın düşük ayarlarda 30-40 fps alırsın ama oyundan tat alamazsın şartlar eşit değil çünkü. Oyun seni bir zamandan sonra pusarak oynamaya zorlar. Ondan da ne kadar zevk alırsan artık

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
beyler pubg lite fps kaybına sebeb olan özelik ekran ölçeğidir yani siz 1280x720 ekran çözünürlüğü yaptınız ekran ölçeğinide sonuna kadar açarsanız sanki 1920x1080 de ultra ayarlarda oynuyormuşcasına his veriyor bu arada ultra ayar bana göre ` tamamen oyun bilgisizliği veya Zevk meselesi` Şahsen ben düşük tercih ediyorum oyun performansıma ve daha fazla kil alabilmek için çok işe yarıyor.DENEMESİ BEDAVA :)

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bende rx 570 var bu oyunda 200 fps civarında oynuyorum. Güncel fps oyunlarında da yüksek ayarlarda 100den aşağı almıyorum. Benim anlatmak istediğim bu kartla oyunu açarsın düşük ayarlarda 30-40 fps alırsın ama oyundan tat alamazsın şartlar eşit değil çünkü. Oyun seni bir zamandan sonra pusarak oynamaya zorlar. Ondan da ne kadar zevk alırsan artık
tamam kart eski işte diyorumya güncel oyunları oynatmaz lite gibi oyunları rahatlıkla oynatır

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
tamam kart eski işte diyorumya güncel oyunları oynatmaz lite gibi oyunları rahatlıkla oynatır
Dostum anlamadığın kısım şu 30 veya 40 hatta 50 fps bile bu tür salisenin bile önemli olduğu oyunlarda düşük bir değer. Çamur gibi ekranda 50fps alsan ne olur almasan ne olur

Üye
7 HİZMET YILI
o işlemciye bu salak ekran kartını kullanman işlemciye hakaret olmuş

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Kanser oldum zaten ekran kartını değiştiricem 2. El 500 liraya RX 470 buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...