I want to feel alive
Seçkin Üye
Oyunlarda iyi performans verirmi Arkadaşlar Kaç Fps alırım en fazla
oynuyacağın oyuna göre değişir ama 2011 single oyunlarda bile 45-60 Fps arasında değişiyor bunlar medium ayarlardaOyunlarda iyi performans verirmi Arkadaşlar Kaç Fps alırım en fazla
csgo da valorantta felan kaç fps alırım dostumoynuyacağın oyuna göre değişir ama 2011 single oyunlarda bile 45-60 Fps arasında değişiyor bunlar medium ayarlarda
Csgo Valorant League Of Legends Oynuyacaksan Oynatır Dostum.csgo da valorantta felan kaç fps alırım dostum
Oyunlarda iyi performans verirmi Arkadaşlar Kaç Fps alırım en fazla
csgo oynatır düşük ayarlarda ama valorantı bilmiyorum özelliklerine hiç bakmadımcsgo da valorantta felan kaç fps alırım dostum
yani ben burdan bilgi almak isterim sorun olmaz diye düşündümKardeşim bunu buraya yazman doğru olmaz Youtube git readon 8500m h fps test falan yaz videolarını izle....
bi nevi karamsar kaldım birisi 50 dio birisi 120 dio karamsarım yANİCsgo ve fortnitede 150 120 arası gidip gelir takılma yaşamazsın
Hangi ayarlarda 150 garanti pekifAzlasıyla iyi 150 garanti
Kaç fps alırım lolde league of legends demişsniCsgo Valorant League Of Legends
Çoğu oyunda 20-30 fps alırsın kötü berbat ötesi bir kart laptop alıcaksın biliyorum ama değmezOyunlarda iyi performans verirmi Arkadaşlar Kaç Fps alırım en fazla
yok alma kesinlik çöpe atarsın 2 aya kalmaz benim öyle laptop vardı monster olduğu halde eski ekran kartı olduğu için kart yandı driver sorunu falan da oluyorOyunlarda iyi performans verirmi Arkadaşlar Kaç Fps alırım en fazla