Raid Destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ne yaptım ne ettim çözemedim 20 kişiye sordum yapmadı gıgabyte b760m ds3h ddr4 ana kart raid olmuyor raid nereden yapılıcak bulamıyorum yani discord erdemchus

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
B760M DS3H DDR4 anakart üzerinde RAID yapmak istiyosan, önce anakartın RAID destekleyip desteklemediğini kontrol et.

1. bilgisayar başlatılırken BIOS ekranına erişmek için genellikle DEL veya F2 tuşuna bas
  2. BIOS ekranında "Advanced Settings" veya benzer birşey bulun. sonra o bölümde "SATA Configuration" veya "Storage Configuration" gibi bir seçeneği bul.
  3. SATA Configuration veya başka bir menüde, RAID modunu etkinleştirmek için bir seçenek bulunur genelde. "SATA Mode" veya "SATA Configuration" gibi bir içinde RAID olarak ayarlanabilir.
  4. RAID modunu etkinleştirdikten sonra, RAID ayarlarını yapmak için başka bir sekmeye geçmelisin. Bu genellikle "RAID Configuration" veya "Storage Configuration" olabilir. RAID türünü (RAID 0, RAID 1, vb.) seçmenizi ve diskleri içerir.
  5. F10 tuşuna basarak kaydet çık yapabilirsin .

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
raid ne oluyor eğer performans arttırıcı birşeyse bizlerde yapalım

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kardeşim ben onumu sormuşum boş yorum yapmayalım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka BİOS'a girdiğinde, SATA modunu AHCI olarak değiştir ve Secure Boot'u devre dışı bırakı O zaman SSDni görebilirsinnnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...