- Yasaklandı
FLY
Banlı Üye
Dün küçükten büyüğe başlayarak bir çok oyuncu hile,bug ve FAZLA REPORT VE ÇOK FAZLA TAKIM ARKADAŞI ÖLDÜRMEKTEN Banlandı.
Bu Sefer Bende Banlandım Fazla Reporttan.
Banınızı Açtırmak Mümkün Ancak Temiz İseniz Başvurmanız Gerektiğini Düşünüyorum Yakalanırsanız.Hem Uplay Hesabınız Perma Ban Yer ve Tekrar Açmanız Gerekecektir.
Size Sadece Dikkatli Olmanızı Öneririm.Yetkililer Konuya Engel Koymaz iseniz sevinirim! Banlanmaların 1 Ay Süreceği de Öğrenilmiştir.
!Önemsiz Konu!Bu Sefer Bende Banlandım Fazla Reporttan.
Banınızı Açtırmak Mümkün Ancak Temiz İseniz Başvurmanız Gerektiğini Düşünüyorum Yakalanırsanız.Hem Uplay Hesabınız Perma Ban Yer ve Tekrar Açmanız Gerekecektir.
Size Sadece Dikkatli Olmanızı Öneririm.Yetkililer Konuya Engel Koymaz iseniz sevinirim! Banlanmaların 1 Ay Süreceği de Öğrenilmiştir.
Operation GrimSky gelmesinden dolayı biraz daha fazlalaşan koruma "Toxic Gamer" Dediği oyunculardan kurtulmak ve oyunu daha temiz yapmak için uğraşmaya devam ediyor.
Eğer Banlanırsanız ve Starter Editon satın aldıysanız banlanma riskinizin yüksek olduğunu açıkladı.Sebebi gereksiz yan hesaplardan kurtulmak için ancak uzun süre boyunca R6
`yı o hesapta oynadı iseniz bu sizi çok fazla ilgilendirmez.Yan hesabı olan arkadaşlar için:Eğer bir yan hesabınızda muziplik yapmak için aldıysanız banlanma riskiniz var.
Siz Siz Olun Battle Eye koruması olan oyunda hile açmayın!
Son düzenleme: