Rainbow Six Siege

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu da geçer
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim,eğer yanlış yerdeyse taşırsınız. Sorum ise Rainbow Six Siege oyununa hile yapmak mümkün mü acaba ? Bir kaç sitede ücretli ve ücretsiz şekilde hilelerini buldum fakat güvenilir olup olmadığını bilemiyorum. Bu forumda Rainbow hilesi çıkarsa çok iyi olur. Teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Mümkün ama geneli banlandırıyor nadiren paralı hileleri kullanabilirsin.
veya forum üzerindede bulabileceğin makrolar var sekmeme gibi
onlardan ban yiyeceğini sanmıyorum deniyebilirisin.

Bu da geçer
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Mümkün ama geneli banlandırıyor nadiren paralı hileleri kullanabilirsin.
veya forum üzerindede bulabileceğin makrolar var sekmeme gibi
onlardan ban yiyeceğini sanmıyorum deniyebilirisin.
Uzun bir süredir araştırıyorum hile koruması çok üst düzeymiş fakat yalan mı doğru mu bilemem tabii. Ama basit bile olsa bir esp hoş olurdu. Bilgilendirme için teşekkür ederim makrolara bakayım :)

BattlEye tabanlı bir korumaya sahip dolayısıyla ücretsiz hile bulsanda birçok kişi kullanacağı için kısa sürede fix yer ve hesabınıda riske etmiş olursun. Ücretli hileler mevcut aylık 20-30 dolar arasında bu hileler sürekli güncel tutuluyor ama fiyatlarıda tuzlu düşünüyorum veririm ücretini dersen öyle birşey alacaksın aylık olarak kullanacaksın yoksa diğer türlü biraz zor açıkçası. Mesela bizim sitede MH UI deki birçok hile BattlEye Anti-Cheat sistemini kullanıyor ancak rank kısıtlaması sebebiyle hileyi kullanan kişi sayısı az bu sebeple hilenin güncel kalması sağlanıyor ama senin o gördüğün platformlarda genelde bu sistem olmadığı için o hile fix yemiş olacaktır.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim,hesabı riske atmak istemem tabii ki,ücretli hilelerde dolar bazında satışa sunulduğu için satın almam pek münkün gözükmüyor :) Makrolar ile idare edeceğim. :)

Bence nerede bulursan bul bu oyunda hile yapmamanı öneriyorum, adamlar aşırı seri iki kere platiden aldığım hesapta denemiştim
Evet,arkadaşlar da söyledikten sonra korktum açıkçası hayatta hile kullanmam :) Makro kullanırım sadece :brainfree:

Bende bir süre makro kullanmıştım ama sonra bıraktım açıkçası yememişti :D
Makroyu yakalayacaklarını pek sanmıyorum açıkçası.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bence nerede bulursan bul bu oyunda hile yapmamanı öneriyorum, adamlar aşırı seri iki kere platiden aldığım hesapta denemiştim

Evet,arkadaşlar da söyledikten sonra korktum açıkçası hayatta hile kullanmam :) Makro kullanırım sadece :brainfree:
Bende bir süre makro kullanmıştım ama sonra bıraktım açıkçası yememişti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...