Bana kalırsa ezmen lazım çünkü o kadar küfür yemişsin bi kere hakkınıda vermek lazmevet arkadaşlar şimdi rakibiniz sc olduğunuzu anladı ve küfürler yağdırmaya başladı, dini milli ırki bütün değerlerinize küfür yiyorsunuz? işte o anda bir gıdım da olsa pişmanlık duyuyor musunuz yoksa "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla mı zevk alıyorsunuz, açıkçası ben "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla zevk alıyorum acaba bir psikopat mıyım veya sosyopat?
Ağlicaksan oynamayalım yaw c:evet arkadaşlar şimdi rakibiniz sc olduğunuzu anladı ve küfürler yağdırmaya başladı, dini milli ırki bütün değerlerinize küfür yiyorsunuz? işte o anda bir gıdım da olsa pişmanlık duyuyor musunuz yoksa "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla mı zevk alıyorsunuz, açıkçası ben "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla zevk alıyorum acaba bir psikopat mıyım veya sosyopat?
Açıkçası ben çok nâdir karakterlerde script kullanıyorum. Adc temelli genelde. Harici olarak manuel bir şekilde oynuyorum, harita avantajlarını ve skill cooldown takibi yapıyorum, o'na rağmen bile iyi oynadığın bi'kaç yerlerde script diye küfür edebiliyorlar. TR'nin civası çıktı, en iyisi all mute at geç hesabı oldu artık.evet arkadaşlar şimdi rakibiniz sc olduğunuzu anladı ve küfürler yağdırmaya başladı, dini milli ırki bütün değerlerinize küfür yiyorsunuz? işte o anda bir gıdım da olsa pişmanlık duyuyor musunuz yoksa "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla mı zevk alıyorsunuz, açıkçası ben "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla zevk alıyorum acaba bir psikopat mıyım veya sosyopat?
bence de öyle oyunu kazanacaksınBana kalırsa ezmen lazım çünkü o kadar küfür yemişsin bi kere hakkınıda vermek lazm
eminim kapatırsınnazikce hileyi kapat dese kapatırdım ben olsam, ama küfürler hakaretler ederek derse acımazdım![]()