Rakip Takım Script Olduğunuzu Anladığı Anda Ne Yapıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka ya susarsın yada stfu tr player diyebilirsin işe yarıyo çoğu zaman

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
bir sey mi yapmak lazimdi :D devam boyle.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
evet arkadaşlar şimdi rakibiniz sc olduğunuzu anladı ve küfürler yağdırmaya başladı, dini milli ırki bütün değerlerinize küfür yiyorsunuz? işte o anda bir gıdım da olsa pişmanlık duyuyor musunuz yoksa "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla mı zevk alıyorsunuz, açıkçası ben "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla zevk alıyorum acaba bir psikopat mıyım veya sosyopat?
Bana kalırsa ezmen lazım çünkü o kadar küfür yemişsin bi kere hakkınıda vermek lazm

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Cevap vermiyorum ve çok da chate yazan birisi değilim zaten.Sadece bunu dedikleri zaman daha çok onlara focus atıp oyundan bezdirip ff verdirtmeye zorluyorum.Ve hiç de pişmanlık duymuyorum çünkü zevk verici bir şey.
İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sc yi kapatıp biraz skill yiyorum sonra adamı kesiyorum sonra yeniden sc açıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
evet arkadaşlar şimdi rakibiniz sc olduğunuzu anladı ve küfürler yağdırmaya başladı, dini milli ırki bütün değerlerinize küfür yiyorsunuz? işte o anda bir gıdım da olsa pişmanlık duyuyor musunuz yoksa "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla mı zevk alıyorsunuz, açıkçası ben "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla zevk alıyorum acaba bir psikopat mıyım veya sosyopat?
Ağlicaksan oynamayalım yaw c:

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Açıkçası ben çok nâdir karakterlerde script kullanıyorum. Adc temelli genelde. Harici olarak manuel bir şekilde oynuyorum, harita avantajlarını ve skill cooldown takibi yapıyorum, o'na rağmen bile iyi oynadığın bi'kaç yerlerde script diye küfür edebiliyorlar. TR'nin civası çıktı, en iyisi all mute at geç hesabı oldu artık.

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ben legit oynadığım için 10-15 maçta bir anlaşılıyor evade kapatıp açıyorum ama anlaşılırsa sadece evade kapatıyorum bilerek skill yiyorum falan ban yemiyim diye

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben inkar ediyorum genelde adamlar raporlamasın diye

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Adamlar küfür ettikten sonra adamları kesmeye devam ediyorum ben maç sonu ise küfürden repleyip adamı banlatıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hile olduğumu belirterek oynuyorum ban da yemiyorum

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sc olduğum anlaşıldıktan sonra daha hard oynamaya başlıyorum.Geri çekilmenin manası kalmıyor o saatten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...