Üye
Merhaba arkadaşlar. 2gb ram ve 1gb ekran kartı var. Ekran kartı ge force 930mb. 8 gb takmak istiyorum. Ne gibi bir değişiklik olur. Performans artar mı ?
Anakart'ın modelini yazar mısın ?Merhaba arkadaşlar. 2gb ram ve 1gb ekran kartı var. Ekran kartı ge force 930mb. 8 gb takmak istiyorum. Ne gibi bir değişiklik olur. Performans artar mı ?
Acer aspire 5930Anakart'ın modelini yazar mısın ?
Bunu öneririm. Ram'i aşırı artırmana gerek yok 4 GB yeter. Ekran kartı, işlemci önemliAcer aspire 5930
Bilgisayar laptop olduğu için gtx takmak mümkün değil. O yüzden rami artırmak istiyorumgt 9800 alıp 8 gb ram taksan yeterli olur orta seviye oyunlar için düsük grafiklerde
wolftü ve zulayi kasmadan oynamak istiyorum. Yeterli olur mu sence ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap2 tane alırsan çok işine yarar tek 8 gb almak yerine 2 tane 4 gb al daha fazla fps alırsın emin ol![]()
wolftü da kasiyor. Ve ben kasan pc den nefret ediyorum. Pc 10 yıllık. İlk çıkan oyun pc olarak düşün. Laptop olduğu için gtx takmıyorumRam'in miktarı performansı etkilemek saat hızı etkiler. Eğer ram yetmediği için oyun açamamazlık gibi bir durum oluşmuyorsa bütçenizi başka bir şeye yönlendirmenizi tavsiye ederim.
Yüksek oyunları oynamak değil. Normal oyunlarda kasma olmasin yeterperformans artar ama diğerlerini desteklemediği için kendini göstermesini istiyorsan bütün parçaları değiştir![]()