⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
dostum senın sıstemıne 4 gb yeterlı gerı kaalan nakıtı ustune ek yapıp farklı bır donanım ekleyebılırsın
Bu sistemle wolf ve zulu kasar mi senin söylediğin rami alsamdostum senın sıstemıne 4 gb yeterlı gerı kaalan nakıtı ustune ek yapıp farklı bır donanım ekleyebılırsın
pc özelliklerini yazar mısın ? ona göre cevap verelimMerhaba arkadaşlar. 2gb ram ve 1gb ekran kartı var. Ekran kartı ge force 930mb. 8 gb takmak istiyorum. Ne gibi bir değişiklik olur. Performans artar mı ?
8 yerine 16 taksan 8 den daha büyük bir performans farkı olur ama 32-64 gibi işlere hiç girişme gerek yok.Fazla fark etmiyor zaten fakat 16 takarsan iyi olacağını düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar. 2gb ram ve 1gb ekran kartı var. Ekran kartı ge force 930mb. 8 gb takmak istiyorum. Ne gibi bir değişiklik olur. Performans artar mı ?
katılıyorum ileride 16gb yapmıyacaksan 2 tane 4gb alırsan daha iyi fps alırsınBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap2 tane alırsan çok işine yarar tek 8 gb almak yerine 2 tane 4 gb al daha fazla fps alırsın emin ol![]()