Üye
Biraz alışma süreci var ama alışınca çok rahat ve konforlu
O kadar bütçem yoktu maalesef kralonun yerine biraz daha ekleyip logitech g300s daha iyidir 170 tl
Teşekkürler dostum dönütün içinrampage marka kalitelidir bendede var kulaklıkta rampage sorunsuz kullanıyorum
Alışırım ya bir şey olmaz ondanfarklı bir modelini şirkette kullanıyorum. hissiyatları kaliteli ve sağlam gibi. tok bir mouse. optik semsörleri de fena değil.
Modelden modele tabi değişiklik gösterecektir ama ben yine de teşekkür ederim sonuçta aynı marka kalitesi değişmeyecektir.farklı bir modelini şirkette kullanıyorum. hissiyatları kaliteli ve sağlam gibi. tok bir mouse. optik semsörleri de fena değil.
Modelden modele tabi değişiklik gösterecektir ama ben yine de teşekkür ederim sonuçta aynı marka kalitesi değişmeyecektir.
EyvAllah kral uğraşların için Sağ ol Hayırlı Ramazanlarşimdi internetten baktım fiyatı 115 lira filan. ben de bu kadara almıştım. aynı mouse da olabilir. aynıysa güzel mouse. seveceksindir.![]()
EyvAllah kral uğraşların için Sağ ol Hayırlı Ramazanlar
EyvAllah arkadaşımGüzel seçim yapmışsın
El alışkanlığı kardeşim ben mesela geniş mouslari sevmiyorum sana uygun olansa iyidirRampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse sipariş verdim . Ben baktım iyi ve kaliteliye benziyordu fiyatına göre yorumları da iyiydi . Görüşleriniz nelerdir mouse hakkında yeni sipariş verdim . Olumsuz olursa görüşleriniz iptal edicem . Dönütlerinizi bekliyorum !
Ekli dosyayı görüntüle 40883
Ben de küçükleri sevmiyorum elimde kayboluyor her tür kullandımEl alışkanlığı kardeşim ben mesela geniş mouslari sevmiyorum sana uygun olansa iyidir
Ben SMX-R13 kullanıyorum baya memnunum. 1yıl kullandım sonra arıza çıkardı garantiye yolladım istanbula direkt yenisini sıfır gönderdiler daha iyiydi. Fakat arada 2 hafta falan mouse suz kaldım uzun sürüyo garanti işleri biraz. Şimdide Alpha-x kulaklık aldım rampage fiyat performans benceRampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse sipariş verdim . Ben baktım iyi ve kaliteliye benziyordu fiyatına göre yorumları da iyiydi . Görüşleriniz nelerdir mouse hakkında yeni sipariş verdim . Olumsuz olursa görüşleriniz iptal edicem . Dönütlerinizi bekliyorum !
Ekli dosyayı görüntüle 40883