Rampage Mouse değerlendirmesi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
farklı bir modelini şirkette kullanıyorum. hissiyatları kaliteli ve sağlam gibi. tok bir mouse. optik semsörleri de fena değil.

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
9 HİZMET YILI
onun yerine biraz daha ekleyip logitech g300s daha iyidir 170 tl
O kadar bütçem yoktu maalesef kral
Post automatically merged:

rampage marka kalitelidir bendede var kulaklıkta rampage sorunsuz kullanıyorum
Teşekkürler dostum dönütün için
Post automatically merged:

farklı bir modelini şirkette kullanıyorum. hissiyatları kaliteli ve sağlam gibi. tok bir mouse. optik semsörleri de fena değil.
Alışırım ya bir şey olmaz ondan

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
9 HİZMET YILI
Modelden modele tabi değişiklik gösterecektir ama ben yine de teşekkür ederim sonuçta aynı marka kalitesi değişmeyecektir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Modelden modele tabi değişiklik gösterecektir ama ben yine de teşekkür ederim sonuçta aynı marka kalitesi değişmeyecektir.

şimdi internetten baktım fiyatı 115 lira filan. ben de bu kadara almıştım. aynı mouse da olabilir. aynıysa güzel mouse. seveceksindir. :)

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse sipariş verdim . Ben baktım iyi ve kaliteliye benziyordu fiyatına göre yorumları da iyiydi . Görüşleriniz nelerdir mouse hakkında yeni sipariş verdim . Olumsuz olursa görüşleriniz iptal edicem . Dönütlerinizi bekliyorum !

Ekli dosyayı görüntüle 40883
El alışkanlığı kardeşim ben mesela geniş mouslari sevmiyorum sana uygun olansa iyidir

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ele oturuş ve hissiyat bakımından çok güzel bir mouse, benimde vardı da ne yazık ki evde köpek beslemeningetirdiği eksi yön ile çöpe gitti, umarım sen uzun seneler kullanırsın.

Üye
8 HİZMET YILI
kullandım gayet güzel kullanmaya devam ediyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
gayet güzel bi mouse klasik rampage fiyat performans ürünü tavsiye ederim bende smx r5 modelini kullanıyorum oda gayet iyi bir mouse onu da önerebilirim

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse sipariş verdim . Ben baktım iyi ve kaliteliye benziyordu fiyatına göre yorumları da iyiydi . Görüşleriniz nelerdir mouse hakkında yeni sipariş verdim . Olumsuz olursa görüşleriniz iptal edicem . Dönütlerinizi bekliyorum !

Ekli dosyayı görüntüle 40883
Ben SMX-R13 kullanıyorum baya memnunum. 1yıl kullandım sonra arıza çıkardı garantiye yolladım istanbula direkt yenisini sıfır gönderdiler daha iyiydi. Fakat arada 2 hafta falan mouse suz kaldım uzun sürüyo garanti işleri biraz. Şimdide Alpha-x kulaklık aldım rampage fiyat performans bence

FiestAir
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Mouse güzel ama küçük diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...