- Yasaklandı
Banlı Üye
Razer Ve Rampage Arasında Klavye olarak dağlar kadar fark var desek yeridir bir çok ışık kombinasyonundan tutun ses tuş hassasiyeti tuş ömrü kalitesi vb. bir çok özellik ile razer öne geçiyor fiyatının tamamen hak ediyor bence eğer gerçekten güzel bir klavye arıyorsanız paranıza biraz kıyıp razer almanızı tavsiye ederim bende çok kaliteli klavye arıyordum razer blackwidow chroma v2 modelini aldım kullanıyorum gerçekten muhteşem bir klavye kullandığım en iyi mekanik klavye diyebilirim.Rampage Razer a göre biraz daha kalitesiz kalıyor kullanım ömrü olarak daha kısa rampage mekanik klavyelerinin bazı modelleri gerçekten çok kötü tuş yerinden oynamasından tutun mekanik bozulması ışık ledleri bozulması gibi bir çok şey tamam rampage yeni klavyeler çıkarıyor kaliteli ürünler yapmaya başladı fakat razer her zaman iyiydi eski modellerinide gördük yeni modellerinide her zaman marka olarak pahalı ve kaliteli bir üründü sadece klavye için geçerli değil razerin ekipmanlarının çoğunu kullandım ve gerçekten kalitesini hissediyorsunuz uzun lafın kısası paranız varsa razer alın buna değecektir