Raporlarım sebepsiz yere reddediliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu konu ile alakalı bende konu açtım ama görmezden gelindi. bir çok raporum reddediliyor.
  • Örnek: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, calışıyor, ty vb!
böyle bir uyarı geçilmiş bende yoruma Teşekkürler, My Thanks, Thank you yazan kişileri raporluyorum geriş dönüş "Bir konuya teşekkürler etmesi sorun oluşturmaz. Bunun art arda diğer konulara da yazılması problem oluşturmakta." şeklinde oluyor madem diğer konulara art arda yazılınca sorun teşkil ediyor spam mesaj kısmındaki ilk örneği düzeltin. bazen de başkalarının yorumlarını göz önüne alarak yorum yapanlar oluyor mesela birisi "şu şu araç alınır mı" diye bir konu açmış bir kişi "bu devirde alınmaz" yazmış bir başkası da gelip "aynen dostum bu devirde alınmaz" yazmış böyle 2. kere benzer mesaj yazanı raporluyorum reddediliyor sorun teşkil etmiyormuş bir mesajı farklı kişiler birden fazla yazıyor bence bu spam mesaj oluyor karman çorman oldu bu durum.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Forum kuralına bir göz atalım:

1- Gönderdiğiniz yorum, konuyla ilgili olmalıdır. (Örneğin, bir yardım konusuna "Teşekkürler" yazıp geçemezsiniz.)
7- Flood yapmak yasaktır (Art arda aynı mesajı yazmak). Açtığınız konuya ya da yazdığınız mesaja 6 saat içinde cevap gelmez ise tekrar mesaj yazabilirsiniz.

Konuda alakasız yorum yapanlar için zaten gereken yapılıyor. Ek olarak konulara art arda teşekkürler yazmak flooda girer ve onun için de işlem yapılıyor. Reddedilen raporlarınızı tekrar raporlarsanız bakabiliriz.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Forum kuralına bir göz atalım:

Konuda alakasız yorum yapanlar için zaten gereken yapılıyor. Ek olarak konulara art arda teşekkürler yazmak flooda girer ve onun için de işlem yapılıyor. Reddedilen raporlarınızı tekrar raporlarsanız bakabiliriz.
Forum kurallarının linkini atabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...