2 Tem 2023 #1 kylich11 K Üye Katılım 2 Tem 2023 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 21 2 HİZMET YILI oyundaki yerlerin kordinatlarına ulaşılabiliyor ve o kordinatlara birer skill bırakan (kullanmak istediğim skill yere bir alan bırakıyor o şekilde) bir program yapmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz
oyundaki yerlerin kordinatlarına ulaşılabiliyor ve o kordinatlara birer skill bırakan (kullanmak istediğim skill yere bir alan bırakıyor o şekilde) bir program yapmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz
2 Tem 2023 #2 caitone4 C Onaylı Üye Katılım 2 Tem 2023 Mesajlar 51 Tepki puanı 4 Yaş 51 2 HİZMET YILI ilk önce hangi dil kullanıyorsun ve hangi programı bir de pvp mi normaldemi oynyakcassın banlama riskin çok yüksek
ilk önce hangi dil kullanıyorsun ve hangi programı bir de pvp mi normaldemi oynyakcassın banlama riskin çok yüksek
2 Tem 2023 Konuyu başlatan #3 kylich11 K Üye Katılım 2 Tem 2023 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 21 2 HİZMET YILI caitone4' Alıntı: ilk önce hangi dil kullanıyorsun ve hangi programı bir de pvp mi normaldemi oynyakcassın banlama riskin çok yüksek Genişletmek için tıklayın ... pvpde, hangi dil kullanmam gerekli onu da bilmiyorum
caitone4' Alıntı: ilk önce hangi dil kullanıyorsun ve hangi programı bir de pvp mi normaldemi oynyakcassın banlama riskin çok yüksek Genişletmek için tıklayın ... pvpde, hangi dil kullanmam gerekli onu da bilmiyorum