Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
:not:

Bugün ütopik bir oyundan bahsedeceğiz. Benim gözden kaçırdığım, fakat vadettiklerini başarabilirse oyun dünyasında büyük ses uyandıracak bir oyun.
Peki başarabilirler mi bu vadettiklerini.
Vallahi çok imkansız gözüküyor ama neden olmasın.
Sonuçta umut etmek eğlenceli bir şey lan.
Sonunda hüsran olsa da seviyoruz işte umut etmeyi.
O yüzden yapıştıralım gitsin! OLABİLİR BU OYUN!:D

:video:

Enis Kirazoğlu İnceleme Videosu :

Son düzenleme:
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Artık yeni oyunlar gelsin yav :) Cs go vac ban, gta 5 perma ban, pubg sınırsız ban :D banlanmadığım oyun FSX kaldı onda da zaten hile yapcak bişey yok :D :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Enis Kirazoğlu sağ olsun öğrenmiştim oyunu umarım vadettiklerini yaparlar. Tek canımı sıkan acaba gerçekçiliği çok abartarak bizi boğacaklar mı?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Öncelikle oyunu oynayamayacağımdan dolayı benim için farketmez ancak bu kadar detaylı olacaksa sıkabilir yani nedenmi ? çünki oyunun içerisinde kendisine ait bir hayat var anlatabiliyormuyum örneğin bir survival oyunu olsaydı keyifli olabilirdi ancak bu ne bileyim oyun güzel olsa bile vereceği hissiyat önemli .

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bazı oyunları abartılar güzel olcak diye böyle bir şey olcagını düşünmüyorum ben TFT nin güzel olcagını düşündüm bence leş cyberpunk 2077 yi çok abartıyolar oda leş gibi bir oyun olcak apex legends gıbı sarılcaklar atcaklar ama bu oyunda gayet umut göruyorum apex legends gıbı olmaz inş

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Video'yu İzledikten Sonra Gelen Oyunu Oynama Hevesi ;) Gerçekten Vaadleri Gerçekleşirse Bir Numara Olacağı Kuşkusuz Ayrıca Tahmini Sistem Gereksimleri Ne Olur Acaba ?

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Eğer oyun bu şekilde çıkacaksa düşünmeden yükleyip oynarım

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Müthiş bir oyun olacak gibi düşünsenize herhangi bir karaktere bürünüp istediğini yapıyorsunuz ister galeri aç ister lokmacı eheheh bu oyun tutarsa rockstar ya gta rp yi baya geliştiricek yada gta 6 yı daha erken bir zaman alıcak

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oyun vaadettikleriyle çıkarsa oyun dünyası sarsılır :)))

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Oyun vaadettiklerini verirse cyberpunk'dan sonra 2.bekleyiceğim oyun olur.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
beyler biz şimdi bunu bekliyozda sistem gereksinimleri ya uçak isterse :D harbi diyom efsane sistem isteyen bi oyun gibi gözüküyo

✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu oyun böyle direk hatasız bugsuz hilesiz gelirse 200 tl olsa bile oynanır yayıncıların yeni mesleği bu oyun olur artık
Post automatically merged:

beyler biz şimdi bunu bekliyozda sistem gereksinimleri ya uçak isterse :D harbi diyom efsane sistem isteyen bi oyun gibi gözüküyo
büyük ihtimal öyle olcak zaten SLI lı 2080TI bağlarsak akıcı oynarız ama dhsahsadas

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyunun incelemesi yani tanıtımı için sızan bazı bilgileri görmüştüm. Gerçekten yaratıcı bir açık dünya oyunu ve tek başına rol alabileceğiniz bir oyun değil. Bomboş bir arazi ve bu arazi GTA 5'in bile katlarca üstünde bir kilometreye sahip. En güzel özellikleri ve zamanınızı adayacağınız özelliği ise inşa edeceğiniz şehrin toprağından, taşına, demirine, çimentosuna kadar her şeyi ekip arkadaşlarınız ile toplayıp yapmanız. Tabi oyun için gerçekten ileriye dönük altarnetifler de mevcut. 10 - 20 kişilik bir grup ve başında ise sadece 1 yetkilinin emri ile geliştirile bilir şehir. Bekliyoruz bakalım, emeğine sağlık. İyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Valla dün çok heyecanlandım aklıma ne yapacağım fikirler felan. Fakat bilgisayarı düşündümde hayalim alt üst oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...