teşekkür ederim galiba razer alacağım. farklı bir klavye öneriniz varsa 400-600tl arası onlara da bakabilirim.ikinci el
razer blackwidow chroma çünkü gerçekten güzel bi klavye
eminim kanka hiçbir sorunu yok fakat çok arada kaldım :/ ben normalde blue-green switch sevmiyorum çok ses çıkarıyor. red switch kullandım red switch de moba oyunlarda çok iyi olmuyor yanlışlıkla q yerine elim çarpıyor w basıyor hemen algılıyor. çok arada kaldım. teşekkür ederim yorumun için2. el olandan eminsen razer derim
şuan bütçem blackwidow chroma'ya yetiyor. sanırım razer alacağım teşekkür ederim yorumun içinrgb olarak razer blackwidow chroma bence ama bütcen cok iyi değilse motosspeed
hangi modelini kullanmıştınrezer kullandım güzel marka eminsen alabbilirsinş.
kanka forumlara bakıyorum adamlar steelseries corsair falan yazıyor bakıyorum 2. ellerine 800-900tlden başlıyorrazer black widow alırsan en kalitisi o
bütçen kaç tl kanka ?kanka bende arıyorum onerebilcek var mı
kanka butcem yok ona gore toparlayacam parayıbütçen kaç tl kanka ?
knk o zaman 250-300tl ye sıfırı var rampage kb-r19 öneririm razer almayacak olsam ck108 alırım onu da almasam rampage kb r19 alırdımkanka butcem yok ona gore toparlayacam parayı
knk sanırım bütçeyi açmıyormu fazlasıyla? adam diyor 1000 klavyeyi alımıyorum 500 lük bütçe sanırımrazer black widow alırsan en kalitisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?