kanka 2. el alıyorum fakat çok temiz klavye normal şartlarda haklısın. sen olsan hangisini alırdın? yorumun için teşekkür ederim2. el den iyidir Motospeed ck108 deilmi ?
Post automatically merged:
knk sanırım bütçeyi açmıyormu fazlasıyla? adam diyor 1000 klavyeyi alımıyorum 500 lük bütçe sanırım
kanka hangi modelini kullanıyorsun ? blackwidow chroma ise birkaç soru soracaktımöncelikle motospeed e asla bulaşma kanka ben motospeed kullandım ve
pişman oldum razer kullanıyorum şuan hayatım boyunca razer kullanıcağım klavye o kadar güzel ki iyi oynamaya başladım. Zaten akıyor klavye razer almanı şiddetle tavsiye ederim
Por que você diz isso?esse site é loko
kanka aynen biraz pahalı ben 2. elini alıyorum. Aslında ck108 alsam da temiz ikinci el alırdım büyük ihtimal. 150 fazla koyar razer blackwidow chroma alırım diye düşündüm o yüzden razer almayı düşünüyorum. fakat bilmediğim şeyler olabilir o yüzden foruma yazdım. keşke razer blackwidow chroma kullanan biri yazsa da soru sorsam.razer black widow iyi ama cok pahalı bende cok beğeniyorum
temiz olması normal çünkü onu iyice temizliyolar temiz liğine deil çalışmasına bak yeterkanka 2. el alıyorum fakat çok temiz klavye normal şartlarda haklısın. sen olsan hangisini alırdın? yorumun için teşekkür ederim
Post automatically merged:
kanka hangi modelini kullanıyorsun ? blackwidow chroma ise birkaç soru soracaktım