RDR2 nasıl oynanmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Çok büyük heveslerle dün RDR2 aldım. 7 saattir oynuyorum, sıkıldım diyemem ama 5 saati at sürmekle geçti. Yaptığım hiçbir şey yok, anlam veremiyorum bir şeye. Bir silah aldım, bir at aldım falan takılıyorum, hayvancılık yapmaya çalışıyorum ama gerçekten tüm oyun böyle mi gidecek? Teleport yok anladıgım kadarıyla, ileride hareketlenecek mi oyun? Bir de silahçıyı, avcıyı falan vuruyorum sıkıntıdan. Bunlar ileride bana sıkıntı yaratacak mı? Çanta falan geliştirmek şu an imkansız derecesinde uzak görünüyor bana. Yerleşim yerini de hiç geliştiremedim zaten.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben de rdr de aynı şekilde sıkılıyordum ama şunu fark ettim rdr de kendi amacını da bulman lazım yan görevlere bak aranan suçluların peşine düş internetten hazine haritalarına bakıp onları bul bazı gizemleri çöz oyun çok sarmaya başlıyor mesela bir at bulmak ya da av yapmak için saatlerin su gibi geçiyor tavsiyem hikaye görevlerinin arasına 2-3 yan görev ya da kendince amaç sıkıştır böylelikle karakter ve dünyaya daha da alışıp kopamıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Rdr oynaya oynaya açılıyor dostum bir sürü yeni görev yeni amaç ve meslekler bulabiliyorsun oynamaya devam et fakat haklısın %50-60 at sürme

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
teleport var, kampindan arthurun cadirini gelistirdiginde aciliyor.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Her açık dünya oyunu için geçerlidir bu. Ana görev odaklı değil yan görev odaklı da oyna. Gittiğin yol boyunca sürekli görev yaparsan gideceğin yere farkına varmadan gidersin.
Ben genelde yan görev yapmaktan ana göreve geçemiyorum :D. Witcher 3'te öyle olmuştu

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Aslinda teleport yerine kasabadaki taksiyede kullanabilirsin dostum
Oyunda evleri alinca ve görevleri bitirince
BItmiş gta5 e dönüyor oyun zaten

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
ya bir at sürme simülasyonunda at sürmek neden bu kadar zoooor

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Red Dead Redemption 2 (RDR2), açık dünya bir aksiyon-macera oyunudur ve oyunda ilk etapta oynanışın daha yavaş ve açık dünya unsurlarının yoğun olduğu bir bölüm bulunmaktadır. Oyunun bu yavaş tempolu kısmı, hikayeyi kurmaya, karakterleri tanımaya ve oyun dünyasını keşfetmeye yönelik bir yaklaşımı yansıtmaktadır. Ancak, oyun ilerledikçe daha fazla aksiyon, görevler ve hikaye gelişimi göreceksiniz.

Oyundaki at sürme, avcılık, hayvancılık gibi etkinliklerin başlangıçta daha ağırlıklı olmasının nedeni, oyunculara oyun dünyasıyla etkileşime geçme fırsatı vermek ve karakterleri daha iyi tanımalarını sağlamaktır. Ancak, ilerledikçe oyun daha fazla görev, hikaye ilerlemesi ve aksiyon içerecek şekilde hareketlenecektir.

Eğer şu an sıkılıyorsanız ve oyunun tempo size yavaş geliyorsa, endişelenmeyin. RDR2'nin hikaye ve oynanışı daha da derinleşecek ve çeşitlenecektir. Oyun içinde karakteriniz Arthur Morgan'ın kişisel hikayesi de ilerledikçe daha fazla olay ve gelişme yaşanacaktır.

Oyunda silahçıları, avcıları veya diğer NPC'leri vurmanın sonuçları olabilir. Oyun, bazı eylemlerin hikaye ve oynanış üzerinde etkisi olduğu bir yapısıyla bilinir. Kararlarınız ve eylemleriniz, hikaye ilerlemesini etkileyebilir.

Çanta, silah ve diğer beceri geliştirmeleri gibi özellikler, oyunun ilerleyen bölümlerinde daha fazla imkan sunacaktır. Bu nedenle, oyun ilerledikçe daha fazla gelişim ve özelleştirme seçeneği elde edebilirsiniz.

Sonuç olarak, Red Dead Redemption 2'nin başlangıç bölümleri daha yavaş tempo ve düşük aksiyon içerebilir. Ancak ilerledikçe oyun dünyası daha fazla hareketlenecek, görevler daha aksiyon dolu hale gelecek ve karakter gelişimi ile hikaye daha ön plana çıkacaktır. Sabırlı olmanızı ve oyunun derinliklerine doğru keşif yapmanızı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Tp oyunda ilerledikçe açılıyor ayrıca oyun için modlar var internetten indirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yani story mod bir oyun görevleri yapa yapa ilerliyecen yeni şeyler açılacak

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hikayeyi anlayarak oynayın. Muazzam bir hikayesi var. Ayrıca oyun sonlara doğru güzelleşiyor, ilk başlarda sıkılabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
aga at sürmek çok sıkıcı gelemye başladıgı için 97 tlye aldıgım oyunu iade ettim sonra bir zamlandı şuan baya pahalı ama güzel oyun görevler açıldıkca sarmaya başlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Gezdikçe çok farklı ve alternatif şeyler çıkıyor karşına genelde iyi de ödülleri olur etrafta dolaşmak iyidir kendine nadir atların yerine bakıp onlardan alabilirsin bi ton çeşitli aktivite var internetten biraz araştır baya bi şey bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...