Çalışmıyor Real Name Change Bulma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
TheVeıL' Alıntı:
Real Hp Başka Yerdenmi Buldum :D :SA:D:Fads:F
Ulan harbi gülüyorum başka söz bulamıyorum. :D

Real hp o zamanlar nasıl buldum anlatayım yp booster ce'den asmsine giriyorsun aşşağıya doğru iniyorsun şöyle bide bantık yürütüyorsun buluyorsun ilk bulduğumda 20k'ydı sonra 40k'yı bulmuştum burada lowluğunu anlatma çalıştığımdan uğraşmıyorum :D
Kardeş sen ona hp mi diyorsun herkesin can 20k oluyor biz sana diyoruz git dwordda ki gibi real hp bul debugger ile bulunan sunucudaki hp yi bul ama sen debugger ne bilmiyordun demi .s

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
TheVeıL' Alıntı:
Real Hp Başka Yerdenmi Buldum :D :SA:D:Fads:F
Ulan harbi gülüyorum başka söz bulamıyorum. :D

Real hp o zamanlar nasıl buldum anlatayım yp booster ce'den asmsine giriyorsun aşşağıya doğru iniyorsun şöyle bide mantık yürütüyorsun buluyorsun ilk bulduğumda 20k'ydı sonra 40k'yı bulmuştum burada lowluğunu anlatma çalıştığımdan uğraşmıyorum :D

40k mı ? bı diğer oyuncuların canınıda 40k yapan adres değilmiydi o ? 

sen hala ne konuşuyorsun ya vurup bayıltayımmı seni onumu istiyosun ? ce'den asmsine giriyormuşum mantık yürütüyormuşum 20k bulmuş yok 40k yıda sonradan bulmuş falan filan inter milan ne konuşuyon ulan real inventory buldum dedin kaldın öyle ortada :d

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
exBrowser' Alıntı:
Ya bak kardeşim tatava yapma, biz burda c++ biliyoruz kralız demedik *****den element uydurma benim asabımı bozma.

Geç bak yorumlarıma biz c++ biliyoruz yanlış bu hatalısın dedik mi? yaşın max 14 gelmiş tatava yapıyorsun burda.

Bir c++ öğrendik doğru dediklerimizin asıl sebebi "c++ biliyorum benim dediğim doğrudur" diye düşündüğümüzü düşündüğünüzden.

sana demedim Exbrovser sen demedin kıralım felan diye ama öyle geçinenler var üstte silverın dediği kafamı bozdu exmarley umrumda değil zaten

Neyse yaş 17

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
herkesin canı 20k olduğundan ölüyorlardı iki atışta :DSA
ulan yaptığınız birşey yok halen laf savaşındasınız .d
sizlerle uğraşamıcam zamanında tanıyan tanıyo D:

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
exBrowser' Alıntı:
Ya bak kardeşim tatava yapma, biz burda c++ biliyoruz kralız demedik *****den element uydurma benim asabımı bozma.

Geç bak yorumlarıma biz c++ biliyoruz yanlış bu hatalısın dedik mi? yaşın max 14 gelmiş tatava yapıyorsun burda.

Bir c++ öğrendik doğru dediklerimizin asıl sebebi "c++ biliyorum benim dediğim doğrudur" diye düşündüğümüzü düşündüğünüzden.

sana demedim Exbrovser sen demedin kıralım felan diye ama öyle geçinenler var üstte silverın dediği kafamı bozdu exmarley umrumda değil zaten

Neyse yaş 17
SilverGrood'un ben c++ biliyorum kralım dediğni görmedim veya ona benzer bir şey, bu adam neden yalan söylesin ? hadi diyelim bu adam sana yardım etmedi vs. vs. neden o adama c++ biliyorsunuz bir şey sanıyorsunuz kendinizi tarzı bir şey söylüyorsun?

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
exBrowser' Alıntı:

Neyse yaş 17
Karışmayın Yakışıklıya 17 Yaşında O tağammı :d

http://i.hizliresim.com/ldOX3b.jpg

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Uraşma kardeş zaten Pişmanlık bunlarla uraşmak cevapta verme yardım da alma
Ulan iyi ki bi o gün ts de yardım istemiştim napiyim meraklıydım yapamıyodum
Ama yok artık kimseden yardım alma filan yok team olma zaten yok ha bide ben burda c++ ı çok iyi biliyom filan da demedim c++konusunu açmadım bile
SIRF BC++ I BİLMİYORUZ DİYE ÜSTÜMÜZE YÜRÜYOLAR yoksa başka dalanacak yönleri yok
Bunlardan bi kere yardım istersin yarın satar abicim

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
TheVeıL' Alıntı:
herkesin canı 20k olduğundan ölüyorlardı iki atışta :DSA
ulan yaptığınız birşey yok halen laf savaşındasınız .d
sizlerle uğraşamıcam zamanında tanıyan tanıyo D:

Ya kardeş, pointer bulmada en büyük rolü oynayan şey "Debugger"'in ne olduğunu bilmiyorsun

tabi seni tanıyan tanıyo :)

9Qm7XO.png

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
ExMarleyJR' Alıntı:
BozkurtTeam' Alıntı:

Neyse yaş 17

ana çoh yahışıhlıymış :D

rihannanın sevgilisi dehilmi bu ?

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
Uraşma kardeş zaten Pişmanlık bunlarla uraşmak cevapta verme yardım da alma
Ulan iyi ki bi o gün ts de  yardım istemiştim napiyim meraklıydım yapamıyodum
Ama yok artık kimseden yardım alma filan yok team olma zaten yok ha bide ben burda c++ ı çok iyi biliyom filan da demedim c++konusunu açmadım bile
SIRF BC++ I BİLMİYORUZ DİYE ÜSTÜMÜZE YÜRÜYOLAR  yoksa başka dalanacak yönleri yok
Bunlardan bi kere yardım istersin yarın satar abicim

Lan olum ne alaka "c++ bilmiyosunuz diye üstünüze yürümek ?" sen ciddi misin? bu zihniyetle askerde şehit olursun sen :d

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
exBrowser' Alıntı:

Neyse yaş 17

Kardeş o zaman 0 bilgin ile yok 2012 de sen varmıydın 2012 de hek sitesi varmıydı demeyeceksin git araştır bakayım  Tamkafadan ne zaman açılmıs : Registered On 2012-07-14 

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
ExMarleyJR' Alıntı:
BozkurtTeam' Alıntı:

QWWQE yazık la sana senle uraşmadım diye kuduryosun 
zaten o fotoğrafı herkese açık olarak koydum la 
sana özel değil zaten bişey buldum filan sanma hee sadece instgarm kullanıyorum feys filan artık bıraktım sanalı
Bi fotoğraf buldum diye şekil şukül yapma la Tekin bebesi
sen en iyisi onu arşivle pc ne indir kardeşim rara koy üzerine şifre filan koy yeni klaösrdce ut onu ömrünün sonuna kadar aferim

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş Dalakçı dediğin Morpheus forumu bıraktı
nsye retributron gelir o olmassa burda hiç yanlış şeyde yok saknce millet fikrini açıklıyor ??

Konu kapatılsın zaten editlendi pls

Üye
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
nsye retributron gelir o olmassa burda hiç yanlış şeyde yok saknce millet fikrini açıklıyor ??

dalakçı ziyaret edip yorum atıyor ama retrubitoun ile imtihan ehueuheuheu
neyse kaldırdım gizli içeriği ehuheue yapmayın şöyle şeyler

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
MutluBirey' Alıntı:
BozkurtTeam' Alıntı:

dalakçı ziyaret edip yorum atıyor ama retrubitoun ile imtihan ehueuheuheu

ban sebebi ise gizli içerik galgsin.
Olum bana diyosun artık bırak şunu heryere koymayı yoksa banlancaz suyu çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...