BozkurtTeam' Alıntı:Olum bana diyosun artık bırak şunu heryere koymayı yoksa banlancaz suyu çıktıMutluBirey' Alıntı:[e]
dalakçı ziyaret edip yorum atıyor ama retrubitoun ile imtihan ehueuheuheu
[/e]
ban sebebi ise gizli içerik galgsin.
MutluBirey' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Olum bana diyosun artık bırak şunu heryere koymayı yoksa banlancaz suyu çıktı
editle yorumunu toplu ban yicik.
BozkurtTeam' Alıntı:MutluBirey' Alıntı:editle yorumunu toplu ban yicik.
hehe ben yemem koyan sensin neyse edit
Wolftüye benzemez buralarburda bug filan bulmaya çalışmayın
MutluBirey' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:hehe ben yemem koyan sensin neyse edit
Wolftüye benzemez buralarburda bug filan bulmaya çalışmayın
bence değiştirsinler gizli içeriği çok basit bulması![]()
BozkurtTeam' Alıntı:MutluBirey' Alıntı:bence değiştirsinler gizli içeriği çok basit bulması![]()
Kardeş aslında bi mantık yürütüp Leftspacenin engin php bileri ile
WhySperMachina' Alıntı:aa kavga varmış hemde bensiz neyseAS
MutluBirey' Alıntı:ben mybb açığı buldum gizli içeriğe yorum yazmadan erişiyom hem koda hemde linkeBozkurtTeam' Alıntı:Kardeş aslında bi mantık yürütüp Leftspacenin engin php bileri ile![]()
BozkurtTeam' Alıntı:MutluBirey' Alıntı:ben mybb açığı buldum gizli içeriğe yorum yazmadan erişiyom hem koda hemde linke![]()
Kardeş tebrik ediyorum bu bi premium özelliğiydi aslında
neyse Dosya tc açığını paylaştığın gün sana ayar olmuştum ben önce keşfettim diye(de s*ktır lo)
Neyse artık oda fixx olduQEQ
MutluBirey' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Kardeş tebrik ediyorum bu bi premium özelliğiydi aslında
neyse Dosya tc açığını paylaştığın gün sana ayar olmuştum ben önce keşfettim diye(de s*ktır lo)
Neyse artık oda fixx olduQEQ
beyler konuyu kilitleyim mi ? {çaktırmayın açıkla]
YTEragonWTF' Alıntı:Adam Kavga Etmeyin Demiş İnat Olsun Diye Kavga Ediyonuz Dime Sizi Gidi Yorum Kasıcılar Sizi![]()
BozkurtTeam' Alıntı:MutluBirey' Alıntı:beyler konuyu kilitleyim mi ? {çaktırmayın açıkla]
lan bunu yap sonra bana ev adresini ver sana 3 gün içersinde evine kargo yoluyycam ordaki kodu bi kenara not et
sana Nusretde 100 tl lik indirim çeki hediye etcez
WhySperMachina' Alıntı:Tüm yorumları 15 dk işsiz gibi okudum![]()
BozkurtTeam' Alıntı:SilverGrood' Alıntı:LASDLSDASADĞSADĞSADĞSAĞDDSFOSDF allahım ya 2012 - 2013 deki yontem bu kardeş ve o zamanlar da çalışmıyordu sadece güldürdün kendine .s
Olum sen şakamısın heryerden çıkıyosun la
2012 de sen varmıydın ki herşeyi geçtim game hacking hele hele wolftü game hacking üzerine forumlar varmıydki konuşuyosun
WhySperMachina' Alıntı:Tüm yorumları 15 dk işsiz gibi okudum![]()