Onaylı Üye
Reverend insanity tarzından veya benzer stillerde, illa kötü adamın ana karakter olmasına gerek yok, manga önerisi olan var mı?
Kanka onu izledim zaten de, hem ben burada manga önerisi istiyorum hem de akame ga kill'in konumuzla alakası yok ama teşekkürlerreankarne ile alakası yok ama akame ga kiru tavsiye ederim.
okundu baska var mısolo leveling knk efsaneeeeeeeeeeeeee
cidden güzel ama okudum kanka, başka önerin var mısolo leveling knk efsaneeeeeeeeeeeeee
Absolute Sense dediğin Absolute Sword Sense mi? Teşekkürler bu aradaŞimdi çekici bir şey istiyorsan aksiyonlu yani tabikide Lightnin Degree ama akıcı ve güzel hayat hikayesi anlatan bi şey istiyorsan Absolute Sense önerim
Arcane'in konuyla alakası yok be kanka, izledim gerçi deArcane var riotun çıkarttığı izlemediysen tavsiye ederim çok güzel
Arcane'in alakası yok konuyla.arcane olur mu?
ne alaka kanka yaabi en iyisi siyhi sokak dövüş stili benden tavsiye
tokyo revengersReverend insanity tarzından veya benzer stillerde, illa kötü adamın ana karakter olmasına gerek yok, manga önerisi olan var mı?
Martial peakReverend insanity tarzından veya benzer stillerde, illa kötü adamın ana karakter olmasına gerek yok, manga önerisi olan var mı?
kanka o da çok uzun değil mi be gözüm korkuyorMartial peak