Reborn Scriptleri Hakkında Detaylı Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Onaylı üye olana kadar site tarafından kullanıma sunulan scriptler hakkında deneyimli kişilerden ayrıntılı bilgi edinmek istiyorum. Zamanında ensoulsharp kullandım. Banlanmam kısa sürdü. Sonrasında 1 sene oynamadım. Bu defa script kullanma sebebim oyun içi eksik kabiliyetlerimi tamamlamak. Tam zamanlı bir işte çalışıyorum. Eksik yönlerimi çokça oyun oynayarak tamamlayacak vaktim yok. O zamana kadarda geçecek sürenin bana zehir olmasını istemiyorum. Sadece lane kontrol, last hit. Skil cooldown süreleri gibi şeylere ihtiyacım var. Bana scriptten ayrıntılı bahseder misiniz? Başka neler var? İstediklerim harici şeyleri kapatabilir miyim? Sürekli doge atıp skill tutturarak kendini belli etsin de istemiyorum. Ne yapabilirim?

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Eski ayarlardan devam reis istediğini aç istediğini kapat. Belli olsun istemiyorsan sadece cc olarak kullanırsın Evade. Şuanda Wsreborn da bir ban yok ancak olmayacağı anlamına gelmiyor illaki atar ancak şuanda safe

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
wsreborn tam işine yarayacak yazılım dostum içinde cannon wave tracker'a kadar bir ton özellik var awarness kısmında dodge ayarını tuşa atayıp elinle oynayabilirsin last hit her zamanki gibi x. LPReborn 1.5 yıldır undedected ban yok WSReborn yeni çıktı ama daha iyi ve onunda 1 sene kadar ud kalacağını düşünüyorum daha detaylı merak edersen anlatabilirim iyi forumlar.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Sitede 2 scrpit var ikisine gayet güzel tam aradığın şeyler var, istediğin özelliği açıp kapayabilirsin, rakibin skill süreleri spell süreleri orman yaratık süreleri zoom hack daha daha bir sürü çeşit hilelere sahip scrpitler

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Onaylı üye olana kadar site tarafından kullanıma sunulan scriptler hakkında deneyimli kişilerden ayrıntılı bilgi edinmek istiyorum. Zamanında ensoulsharp kullandım. Banlanmam kısa sürdü. Sonrasında 1 sene oynamadım. Bu defa script kullanma sebebim oyun içi eksik kabiliyetlerimi tamamlamak. Tam zamanlı bir işte çalışıyorum. Eksik yönlerimi çokça oyun oynayarak tamamlayacak vaktim yok. O zamana kadarda geçecek sürenin bana zehir olmasını istemiyorum. Sadece lane kontrol, last hit. Skil cooldown süreleri gibi şeylere ihtiyacım var. Bana scriptten ayrıntılı bahseder misiniz? Başka neler var? İstediklerim harici şeyleri kapatabilir miyim? Sürekli doge atıp skill tutturarak kendini belli etsin de istemiyorum. Ne yapabilirim?
Kendine göre ayarlar yapıp oynamanı tavsiye ederim antrenman modunda dene istediğin çarla.

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
WSReborn kullan dostum kesinlikle öneririm. Bunun için rehber paylaşımı da var, bakabilirsin. Ben şuana kadar ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostum bunun hakkında bilgilendirici bir detaylı wsreborn rehberim var hazırlamış olduğum problemlerini çözeceğine inanıyorum ekstra olarak sorun varsa sorabilirsin buradan

https://memoryhackers.org/konular/rehber-wsreborn-tum-detaylariyla.255088/
Hocam bilmediğim şeyler var, config tam olarak nedir? Script kurduktan sonra config değiştirmeye neden ihtiyaç var? Nasıl config değiştirilir/kurulur? Bunun ile ilgili bir yazınız da var mı?
Post automatically merged:

WSReborn kullan dostum kesinlikle öneririm. Bunun için rehber paylaşımı da var, bakabilirsin. Ben şuana kadar ban yemedim
Ne kadar süredir kullanıyorsun?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam bilmediğim şeyler var, config tam olarak nedir? Script kurduktan sonra config değiştirmeye neden ihtiyaç var? Nasıl config değiştirilir/kurulur? Bunun ile ilgili bir yazınız da var mı?
config oyun içinde başkasının senin yerine kaliteli bir şekilde ayar yapıp sunmasıdır (bu config kaliteli ise geçerlidir söylediğim olay) script kurduktan sonra config değiştirmeye ihtiyacın olmayabilir kendi ayarlarınla da oynayabilirsin nasıl config değiştirilir kurulur konusunu ise kendi config kısmında anlatıyorum

buyur buradan bakabilirsin config konuma https://memoryhackers.org/konular/u...s-wsreborn-adc-main-config-30-01-2023.256045/

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
wsreborn tam işine yarayacak yazılım dostum içinde cannon wave tracker'a kadar bir ton özellik var awarness kısmında dodge ayarını tuşa atayıp elinle oynayabilirsin last hit her zamanki gibi x. LPReborn 1.5 yıldır undedected ban yok WSReborn yeni çıktı ama daha iyi ve onunda 1 sene kadar ud kalacağını düşünüyorum daha detaylı merak edersen anlatabilirim iyi forumlar.
hocam nasıl indirebiliririm

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bende yeni başlamayı düşünüyorum tek korkum direkt ban yemesi çarın lig kasmayı deniycem umarım olur valla bakalım.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dilediğin gibi kullanabiliyorsun,bende senin gibi düşünerek kullanıyorum ve işime yarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Yorumların çoğu yararlı sabırsızlanıyorum kullanmak için

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
legit configler mevcut hocam kontrol edebilirsin beğendiğini al

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ben 6 aydır ban yemedim mükemmel sc senin istediğin herşey var belli olmaması için kısıp yükseltmek sana kalmış configler var her türlü

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ban yiyebiliriz tabiki kesin diye birşey yok ayrıca script demek ben kazanacağım demek değil hem aklını hem SC kullanıcan 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...