Onaylı Üye
wsreborn kullananlar ne kadar süredir kullanıyor ve ban durumu hakkında bilgi verebilir mi
kanka legit mi oynuyorsun yoksa rage miben 6 aydır ban yemedim mükemmel sc senin istediğin herşey var belli olmaması için kısıp yükseltmek sana kalmış configler var her türlü
Antrenman moduna girip tek tek kurcalayıp ayar yap bence ben öyle öyle öğrendimOnaylı üye olana kadar site tarafından kullanıma sunulan scriptler hakkında deneyimli kişilerden ayrıntılı bilgi edinmek istiyorum. Zamanında ensoulsharp kullandım. Banlanmam kısa sürdü. Sonrasında 1 sene oynamadım. Bu defa script kullanma sebebim oyun içi eksik kabiliyetlerimi tamamlamak. Tam zamanlı bir işte çalışıyorum. Eksik yönlerimi çokça oyun oynayarak tamamlayacak vaktim yok. O zamana kadarda geçecek sürenin bana zehir olmasını istemiyorum. Sadece lane kontrol, last hit. Skil cooldown süreleri gibi şeylere ihtiyacım var. Bana scriptten ayrıntılı bahseder misiniz? Başka neler var? İstediklerim harici şeyleri kapatabilir miyim? Sürekli doge atıp skill tutturarak kendini belli etsin de istemiyorum. Ne yapabilirim?
ws reborn ud mi suan3 aydır kullanmaktayım ban yemedim lpreborn mu wsreborn mu dersin wsreborn derim harita takibi daha iyi optimizasyon bakımındanda kat kat daha iyi ve lp de wex gibi şampiyoları skillerinden kaçamıyor wsrebornda sorunsuz çalışmakta evade
Doğru diyosun istediğin kadar legit oyna hiç bir garantisi yok bende aynı düşüncedeyim.Ban yemekten korkuyorsanız kullanmayın bence. Sonuçta banlanmayacağınızın garantisi hiç bir şekilde yok, kimse size o garantiyi veremez yani
ban yemıyorsun kanka ben 2 yıldır kullanıyorumBende yeni başlamayı düşünüyorum tek korkum direkt ban yemesi çarın lig kasmayı deniycem umarım olur valla bakalım.
config oyun içinde başkasının senin yerine kaliteli bir şekilde ayar yapıp sunmasıdır (bu config kaliteli ise geçerlidir söylediğim olay) script kurduktan sonra config değiştirmeye ihtiyacın olmayabilir kendi ayarlarınla da oynayabilirsin nasıl config değiştirilir kurulur konusunu ise kendi config kısmında anlatıyorum
buyur buradan bakabilirsin config konuma https://memoryhackers.org/konular/u...s-wsreborn-adc-main-config-30-01-2023.256045/
Teşekkürler, practice makes perfect.hocam zaten oyun bilginiz olduğunu varsayıyorum scripletin ikiside güvenli genel olarak belli etse bile ban riski taşımıyor eksik oyun kabiliyetinizi 2-3 maçta geri toparlayıp harika oyunlar oynıcanıza eminim sadece scye hakim olmak biraz zaman gerektiriyo gereksiz ölümlerden kaçınmaya çalışın zaten scripte alışınca sonraki evrelerde configlerle scriptinizi mükemmeleştirebilir daha üst elolarda oynabilirsiniz sadece biraz alışma süreci lazım onu en kısa sürede halledicenizi düşünüyorum iyi forumlar![]()
rica ederim dostum onaylı üye olduktan sonra configimi kullanıp geri dönüşünü bekliyorumTeşekkürler, practice makes perfect.
so wsreborn is ud?
thx mate
any good champions and settings to dont get banned fast?wsreborn is too good use it now there is no risk of ban
50 yorum ve kayıt olalı 5 gün geçmesi lazım sonra otomatik geliyor rolhocam nasıl indirebiliririm
ayarları kısık bir şekilde oynamayı düşünüyorum bende bir kaç özelliği gayet yeterli zatenben 6 aydır ban yemedim mükemmel sc senin istediğin herşey var belli olmaması için kısıp yükseltmek sana kalmış configler var her türlü
değişiyor ama genelde 20 30 kille maç taşıyorumkanka legit mi oynuyorsun yoksa rage mi