Reborn Scriptleri Hakkında Detaylı Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
wsreborn kullananlar ne kadar süredir kullanıyor ve ban durumu hakkında bilgi verebilir mi

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
sitede legit configler var diye biliyorum onlar daha yardımcı olur sana

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
3 aydır kullanmaktayım ban yemedim lpreborn mu wsreborn mu dersin wsreborn derim harita takibi daha iyi optimizasyon bakımındanda kat kat daha iyi ve lp de wex gibi şampiyoları skillerinden kaçamıyor wsrebornda sorunsuz çalışmakta evade

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Onaylı üye olana kadar site tarafından kullanıma sunulan scriptler hakkında deneyimli kişilerden ayrıntılı bilgi edinmek istiyorum. Zamanında ensoulsharp kullandım. Banlanmam kısa sürdü. Sonrasında 1 sene oynamadım. Bu defa script kullanma sebebim oyun içi eksik kabiliyetlerimi tamamlamak. Tam zamanlı bir işte çalışıyorum. Eksik yönlerimi çokça oyun oynayarak tamamlayacak vaktim yok. O zamana kadarda geçecek sürenin bana zehir olmasını istemiyorum. Sadece lane kontrol, last hit. Skil cooldown süreleri gibi şeylere ihtiyacım var. Bana scriptten ayrıntılı bahseder misiniz? Başka neler var? İstediklerim harici şeyleri kapatabilir miyim? Sürekli doge atıp skill tutturarak kendini belli etsin de istemiyorum. Ne yapabilirim?
Antrenman moduna girip tek tek kurcalayıp ayar yap bence ben öyle öyle öğrendim
Post automatically merged:

3 aydır kullanmaktayım ban yemedim lpreborn mu wsreborn mu dersin wsreborn derim harita takibi daha iyi optimizasyon bakımındanda kat kat daha iyi ve lp de wex gibi şampiyoları skillerinden kaçamıyor wsrebornda sorunsuz çalışmakta evade
ws reborn ud mi suan

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam zaten oyun bilginiz olduğunu varsayıyorum scripletin ikiside güvenli genel olarak belli etse bile ban riski taşımıyor eksik oyun kabiliyetinizi 2-3 maçta geri toparlayıp harika oyunlar oynıcanıza eminim sadece scye hakim olmak biraz zaman gerektiriyo gereksiz ölümlerden kaçınmaya çalışın zaten scripte alışınca sonraki evrelerde configlerle scriptinizi mükemmeleştirebilir daha üst elolarda oynabilirsiniz sadece biraz alışma süreci lazım onu en kısa sürede halledicenizi düşünüyorum iyi forumlar:)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
config oyun içinde başkasının senin yerine kaliteli bir şekilde ayar yapıp sunmasıdır (bu config kaliteli ise geçerlidir söylediğim olay) script kurduktan sonra config değiştirmeye ihtiyacın olmayabilir kendi ayarlarınla da oynayabilirsin nasıl config değiştirilir kurulur konusunu ise kendi config kısmında anlatıyorum

buyur buradan bakabilirsin config konuma https://memoryhackers.org/konular/u...s-wsreborn-adc-main-config-30-01-2023.256045/

hocam zaten oyun bilginiz olduğunu varsayıyorum scripletin ikiside güvenli genel olarak belli etse bile ban riski taşımıyor eksik oyun kabiliyetinizi 2-3 maçta geri toparlayıp harika oyunlar oynıcanıza eminim sadece scye hakim olmak biraz zaman gerektiriyo gereksiz ölümlerden kaçınmaya çalışın zaten scripte alışınca sonraki evrelerde configlerle scriptinizi mükemmeleştirebilir daha üst elolarda oynabilirsiniz sadece biraz alışma süreci lazım onu en kısa sürede halledicenizi düşünüyorum iyi forumlar:)
Teşekkürler, practice makes perfect.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
1675075900245.png

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
wsreborn aşırı iyi şuan onu kullan ban riskide yok

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum yaklasık 24 gundur felan kullandım ban yemedım hanı ıstersen deneyebılırsın suanlık ban soz konusu degıl ama olmıyacagı anlamına gelmez

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kardeş sitede rehber kısmı var oradan da ek olarak bilgi alabilirsiniz
Post automatically merged:

Kardeş sitede rehber kısmı var oradan da ek olarak bilgi alabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...