Onaylı Üye
Kendine göre ayarlar yapıp oynamanı tavsiye ederim antrenman modunda dene istediğin çarla.Onaylı üye olana kadar site tarafından kullanıma sunulan scriptler hakkında deneyimli kişilerden ayrıntılı bilgi edinmek istiyorum. Zamanında ensoulsharp kullandım. Banlanmam kısa sürdü. Sonrasında 1 sene oynamadım. Bu defa script kullanma sebebim oyun içi eksik kabiliyetlerimi tamamlamak. Tam zamanlı bir işte çalışıyorum. Eksik yönlerimi çokça oyun oynayarak tamamlayacak vaktim yok. O zamana kadarda geçecek sürenin bana zehir olmasını istemiyorum. Sadece lane kontrol, last hit. Skil cooldown süreleri gibi şeylere ihtiyacım var. Bana scriptten ayrıntılı bahseder misiniz? Başka neler var? İstediklerim harici şeyleri kapatabilir miyim? Sürekli doge atıp skill tutturarak kendini belli etsin de istemiyorum. Ne yapabilirim?
Hocam bilmediğim şeyler var, config tam olarak nedir? Script kurduktan sonra config değiştirmeye neden ihtiyaç var? Nasıl config değiştirilir/kurulur? Bunun ile ilgili bir yazınız da var mı?Dostum bunun hakkında bilgilendirici bir detaylı wsreborn rehberim var hazırlamış olduğum problemlerini çözeceğine inanıyorum ekstra olarak sorun varsa sorabilirsin buradan
https://memoryhackers.org/konular/rehber-wsreborn-tum-detaylariyla.255088/
Ne kadar süredir kullanıyorsun?WSReborn kullan dostum kesinlikle öneririm. Bunun için rehber paylaşımı da var, bakabilirsin. Ben şuana kadar ban yemedim
config oyun içinde başkasının senin yerine kaliteli bir şekilde ayar yapıp sunmasıdır (bu config kaliteli ise geçerlidir söylediğim olay) script kurduktan sonra config değiştirmeye ihtiyacın olmayabilir kendi ayarlarınla da oynayabilirsin nasıl config değiştirilir kurulur konusunu ise kendi config kısmında anlatıyorumHocam bilmediğim şeyler var, config tam olarak nedir? Script kurduktan sonra config değiştirmeye neden ihtiyaç var? Nasıl config değiştirilir/kurulur? Bunun ile ilgili bir yazınız da var mı?
hocam nasıl indirebiliririmwsreborn tam işine yarayacak yazılım dostum içinde cannon wave tracker'a kadar bir ton özellik var awarness kısmında dodge ayarını tuşa atayıp elinle oynayabilirsin last hit her zamanki gibi x. LPReborn 1.5 yıldır undedected ban yok WSReborn yeni çıktı ama daha iyi ve onunda 1 sene kadar ud kalacağını düşünüyorum daha detaylı merak edersen anlatabilirim iyi forumlar.
Kanka ne süredir kullanıyorsun ve ban yiyen arkadaşın ya da çarın var mı ?Dilediğin gibi kullanabiliyorsun,bende senin gibi düşünerek kullanıyorum ve işime yarıyor
Ban yemekten korkuyorsanız kullanmayın bence. Sonuçta banlanmayacağınızın garantisi hiç bir şekilde yok, kimse size o garantiyi veremez yaniKanka ne süredir kullanıyorsun ve ban yiyen arkadaşın ya da çarın var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?