reborn xigncode dolunca oyun açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Beyler dword reborn hack'da bir hata ile karşılaştım hileyi sorunsuz yapıyorum tam xigncode dolup bitiyor ama oyun gelmiyor, çözümünü bilen varsa yazsın lütfen.
iyi günler.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Güvenlik Duvarını Kapatmayı Dene Yada wolftü/xigncode dosyaları wolftü Hile Teknik Yardım Bölümündeki Client LM2 Hatası Çozumu Falan İsimli Konunun Altında Verilen Dosyaları İndirip Onlarla Değiştirmeyi Deneyebilirsin

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
  • Local'daki Temp dosyasının içindekileri temizle.
  • wolftü konumunu aç chress.dll cres.dll dll dosyalarını sil.
  • Xincode3 dolmaya başlayınca Loadla.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Abi ben Reborna Girince Biraz Oyanyabiliyorum 2 3 el sonra Wolfteamdan Hİ :.) Diye Hata Kutucugu Geliyor Ve Wolftü Kapanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Sen Bu 3 Maddenin Çözüm Olduğuna Eminmisin? 2 gündür deniyorum ancak bir etkisi olmadı ve lm2 hatası almaya başladım gidermiştim hatayı tek hata vardı o da xigncode gelmiyordu şu an söylediklerini tekrar yaptım ve lm2 hatası almaya başladım

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Sen Bu 3 Maddenin Çözüm Olduğuna Eminmisin? 2 gündür deniyorum ancak bir etkisi olmadı ve lm2 hatası almaya başladım gidermiştim hatayı tek hata vardı o da xigncode gelmiyordu şu an söylediklerini tekrar yaptım ve lm2 hatası almaya başladım
lm2 hatasını Wolftü Hile Teknik Yardım İsimli forumdan Giderebilirsin Kardeşim

https://memoryhackers.org/konular/w...e-clientshell-hatasi-cozum-100-denendi.43914/ işte bu konudan deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
O zaman senin beceriksizliğin 10 kişinin TeamViewerına girip tek tek yaptım ve çözdüm hepinizinkine baksam saatler geçer.Doğru yapmadığın bir şey vardır.
Bu nasıl tabir dostum? Neden inatlaşıyorsun anlamadım yapamadıysam yapamadım hem zaten söylediklerini defalarca uyguladım her seferinde mi yalnış yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...