Confurge inject Delayı 4 yap gene olmazsa daha üstünü yapBeyler dword reborn hack'da bir hata ile karşılaştım hileyi sorunsuz yapıyorum tam xigncode dolup bitiyor ama oyun gelmiyor, çözümünü bilen varsa yazsın lütfen.
iyi günler.
Abi ben Reborna Girince Biraz Oyanyabiliyorum 2 3 el sonra Wolfteamdan Hİ :.) Diye Hata Kutucugu Geliyor Ve Wolftü Kapanıyor
- Local'daki Temp dosyasının içindekileri temizle.
- wolftü konumunu aç chress.dll cres.dll dll dosyalarını sil.
- Xincode3 dolmaya başlayınca Loadla.
Sen Bu 3 Maddenin Çözüm Olduğuna Eminmisin? 2 gündür deniyorum ancak bir etkisi olmadı ve lm2 hatası almaya başladım gidermiştim hatayı tek hata vardı o da xigncode gelmiyordu şu an söylediklerini tekrar yaptım ve lm2 hatası almaya başladım
- Local'daki Temp dosyasının içindekileri temizle.
- wolftü konumunu aç chress.dll cres.dll dll dosyalarını sil.
- Xincode3 dolmaya başlayınca Loadla.
lm2 hatasını Wolftü Hile Teknik Yardım İsimli forumdan Giderebilirsin KardeşimSen Bu 3 Maddenin Çözüm Olduğuna Eminmisin? 2 gündür deniyorum ancak bir etkisi olmadı ve lm2 hatası almaya başladım gidermiştim hatayı tek hata vardı o da xigncode gelmiyordu şu an söylediklerini tekrar yaptım ve lm2 hatası almaya başladım
https://memoryhackers.org/konular/w...e-clientshell-hatasi-cozum-100-denendi.43914/ işte bu konudan deneyebilirsinSen Bu 3 Maddenin Çözüm Olduğuna Eminmisin? 2 gündür deniyorum ancak bir etkisi olmadı ve lm2 hatası almaya başladım gidermiştim hatayı tek hata vardı o da xigncode gelmiyordu şu an söylediklerini tekrar yaptım ve lm2 hatası almaya başladım
LM2 Hatası Yine Çözülmedilm2 hatasını Wolftü Hile Teknik Yardım İsimli forumdan Giderebilirsin Kardeşim
https://memoryhackers.org/konular/w...e-clientshell-hatasi-cozum-100-denendi.43914/ işte bu konudan deneyebilirsin
O zaman senin beceriksizliğin 10 kişinin TeamViewerına girip tek tek yaptım ve çözdüm hepinizinkine baksam saatler geçer.Doğru yapmadığın bir şey vardır.LM2 Hatası Yine Çözülmedi
Sorunun SS'ini atarsan yardım etmeye çalışırımAbi ben Reborna Girince Biraz Oyanyabiliyorum 2 3 el sonra Wolfteamdan Hİ :.) Diye Hata Kutucugu Geliyor Ve Wolftü Kapanıyor
Bu nasıl tabir dostum? Neden inatlaşıyorsun anlamadım yapamadıysam yapamadım hem zaten söylediklerini defalarca uyguladım her seferinde mi yalnış yaptımO zaman senin beceriksizliğin 10 kişinin TeamViewerına girip tek tek yaptım ve çözdüm hepinizinkine baksam saatler geçer.Doğru yapmadığın bir şey vardır.