Red Crucible ücretli hile kodlayabilecek var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Güvence verebilecek, ininal veya paparadan ücretli bir şekilde sadece aimbot ve esp olan hile kodlayacak olan var mı ?

:D
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Vaay efsane oyun eskiden oynardım baya da bir oynadım sonra oyunu kapattılar şimdi steam de paralı olmuş oyuna hile yapa yapa zevkini kaçırdılar yazın başlıcam gel birlikte başlayalım klan kuralım senle

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Yeni geldin biliyoru(z)m amma velakin burada ücretli hile , ne satışı yapılıyor ne de başkalarının isteğine göre bireysel bir çalışılınıyor. Yakında Dword team yapabilir onu bilmiyorum. Bu arada hangi sürümü oynuyorsun bir ara dc den beraber girelim. Firestorm , Reloaded , Reborn , 2 , hangisi ?

:D
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yeni geldin biliyoru(z)m amma velakin burada ücretli hile , ne satışı yapılıyor ne de başkalarının isteğine göre bireysel bir çalışılınıyor. Yakında Dword team yapabilir onu bilmiyorum. Bu arada hangi sürümü oynuyorsun bir ara dc den beraber girelim. Firestorm , Reloaded , Reborn , 2 , hangisi ?
Reborn 2 en iyisi tartışılmaz yazın birlikte başlıyalım klan kuralım sende gelir misin

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Reborn 2 en iyisi tartışılmaz yazın birlikte başlıyalım klan kuralım sende gelir misin
Firestorm oynuyorum ama reborn 2 indirebilirim ?

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...