OlurVaay efsane oyun eskiden oynardım baya da bir oynadım sonra oyunu kapattılar şimdi steam de paralı olmuş oyuna hile yapa yapa zevkini kaçırdılar yazın başlıcam gel birlikte başlayalım klan kuralım senle
Reborn 2 en iyisi tartışılmaz yazın birlikte başlıyalım klan kuralım sende gelir misinYeni geldin biliyoru(z)m amma velakin burada ücretli hile , ne satışı yapılıyor ne de başkalarının isteğine göre bireysel bir çalışılınıyor. Yakında Dword team yapabilir onu bilmiyorum. Bu arada hangi sürümü oynuyorsun bir ara dc den beraber girelim. Firestorm , Reloaded , Reborn , 2 , hangisi ?
Yeni geldin biliyoru(z)m amma velakin burada ücretli hile , ne satışı yapılıyor ne de başkalarının isteğine göre bireysel bir çalışılınıyor. Yakında Dword team yapabilir onu bilmiyorum. Bu arada hangi sürümü oynuyorsun bir ara dc den beraber girelim. Firestorm , Reloaded , Reborn , 2 , hangisi ?
Firestorm oynuyorum ama reborn 2 indirebilirim ?Reborn 2 en iyisi tartışılmaz yazın birlikte başlıyalım klan kuralım sende gelir misin
Reborm 2 tartışılmaz eskilerin oyunu oyunculara sorsan %99 u reborm 2 der ama şu an steam de paralıFirestorm oynuyorum ama reborn 2 indirebilirim ?
Çalışmıyor artık, denedim. Teşekkür ederimhttps://memoryhackers.org/konular/red-crucible-firestorm-hack-trgameairs.39158/ Yardımcı olduysam ne bana![]()
32 tl. Öğrenciyim ben ya.Reborm 2 tartışılmaz eskilerin oyunu oyunculara sorsan %99 u reborm 2 der ama şu an steam de paralı