- Yasaklandı
IMEI ücreti biraz tuzlu sanırsam başka bi sorunu yok bildiğimyurt dışı iphone'da sorun oluyormu?
Gündelik hayat için ben 50 bin vermezdim. Tercih meselesi genede.oyun için arıyorsan redmi note 12 pro al ama gündelik hayat için 14 pro öneririm
Bu dediğin şey tam tersi haberin olsun. Android cihazlar daha uzun süre güncelleme almasıyla birlikte, herhangi bir kırılma durumunda garantisi yokken daha uygun fiyata yaptırabiliyorsunuz.Android çok kısa bir sürede eskirken IOS cizahlarını bayağı kullanabiliyoruz o yandan Apple çok iyi ama IOS'ta apk diye bir şey olmaması beni üzüyor.
Ama yine de seçimim hep Iphone olur
Iphone için pahalıysa bilemiyorum, Xiaomi gibi telefonlar için Antalyada 300-500'e yapan yerler var. Kaçak tabii.telefon fiyat performans açısından bayağı iyi bi iPhone alacağıma bundan 1 tane alır kalanlada tatile giderim daha iyi bence
Post automatically merged:
IMEI ücreti biraz tuzlu sanırsam başka bi sorunu yok bildiğim
kayıt ettirmen lazım yeni zam geldi şuan 20.000 tl 12,13 alıcaksan pek gereği yok en az 14 alman lazımyurt dışı iphone'da sorun oluyormu?
Yazımda fanboyluk yapmayalım diye belirtmiştim ama neyse. Zevkler ve renkler tartışılmaz.iphone daha iyidir ya bence vallahi onun havası başka knk
Yazılımı beceremiyor derken neyden bahsediyorsun, bunuda belirtir misin? Çünkü dediğin şey çok geniş kapsamlı.android tarafı iyi güzel de yazılımı hiçbiri beceremiyor bi tek google pixeller optimize ama onlarda ios le kıyaslanamaz
Kanka dediğin şeyi gram anlamadım. iPhone tabii ki Redmi modellerinden daha iyidir. Sonuçta birisi 50-70 Bin birisi 6-20 Bin arası fiyat aralığında değil mibence iphone redmi model ler den da iyi oldu için redmi yerine iphone da iyi