gelmiyor yazmışsınız fakat yurtdışındaki cihazlara ve ithalatçı garantili olan telefonlara gelmiş yani demek istediğim zamanmı istiyorGelmiyor
ben 31 aralık 2019da almıştım o zaman android 10 yoktu belki yenilere geliyordurben note 8 aldığımda direkt android 10 olarak geldi
inşallah dostum bende sorun var her telefonum illaki son versiyon olcak diye takıntı iştegelıcek az kaldı
yorumlarda arkadaş direkt olarak android 10 geldiğini yazmış ve güncelleme tenıdığımın telefonlarına yavaş yavaş geliyor bende bu yüzden sorum tr telefonlarına geçmi gelecek diyeGelmeyecek Dostum
benim abim kullanıyor ve gelmicekmiş internette bununla ilgili haberler gördüm o yüzden dedim ve zaman istiyor olabilir çünkü türkiye nin telefon şirketlerinde büyük bir rolü yokgelmiyor yazmışsınız fakat yurtdışındaki cihazlara ve ithalatçı garantili olan telefonlara gelmiş yani demek istediğim zamanmı istiyor
bende kullanıyorumda bu sabah bir sitede gördüm note 8 geldi yazıyor bende konu açtım hemenbenim abim kullanıyor ve gelmicekmiş internette bununla ilgili haberler gördüm o yüzden dedim ve zaman istiyor olabilir çünkü türkiye nin telefon şirketlerinde büyük bir rolü yok
bence gelmemezlik yapmazlar çünkü Türkiye pazarı ciddi anlamda en çok kazanılan yerlerden bu nedenle geçde olsa gelirtürkiyeye gelmeyecekmiş sanırım ya da daha gelmesine var. maalesef biz de bekliyoruz
aynen gelmediGelmiyor
okuuduğum bloga göre 1 ay olmadı2 ay içerisinde gelecekbende aynı telefonu kullanıyorum geleceğinden eminmiyiz?
miui12 ile android 10 aynı anda geliyor farklı farklı değilAndroid i bilmiyorum ama MIUI 12 geldi diye okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?