Yedekleme yaptığımı hatırlamıyorum.Yedekleme yapmadıysan geri getirmenin pek mümkün olduğunu sanmıyorum. Yedeklediysen eğer: Regedit>Dosya>Al bölümünden yedeklediğin dosyayı seç.
Konuyla alakasını kuramadım. Temiz bir ön yükleme yapınca veya güncel bir Windows sürümüne geçince silinen regedit dosyası nasıl geri gelecek?Temiz bir ön yükleme yapman gerekli yahut güncel bir Windows sürümüne geçer isen bu sorun da ortadan kalkacaktır. İyi forumlar
Konuyla alakasını kuramadım. Temiz bir ön yükleme yapınca veya güncel bir Windows sürümüne geçince silinen regedit dosyası nasıl geri gelecek?
@HeartLess CCleanerla falan sildiysen yedekleme yapılsın mı diye soruyor. Evet dediysen kaydetmiştir. Hayır dediysen veya elle sildiysen yapacak bişey yok.
Olay tartışmaya dönmeye başlayacak ama sorması ayıp silinen kayıt girdisi nasıl gelecek. Önyükleme yaparak sadece 3. parti yazılımlar ve donanımlar devre dışı kalır ve sistem öyle başlatılır. Burada regedit dosyası nasıl geri geliyor anlamadım. Buyrun harici bir uygulamanın silin regedit dosyasını da temiz önyüklemeyle geri getirin. Kaydedin videoya da arkadaşın sorunu çözülsün.Ön yükleme ile kullandığın en son ayarlara bir nevi geçmiş olursun. Sürüm yükseltme işlemi de bir nevi windows dosyalarını onarma yahut güncelleme mantığındadır. Sildiğin regedit dosyasını hatırlıyor isen de araştırma yaparak aynı Dword değerlerini ekleye bilirsin.
Olay tartışmaya dönmeye başlayacak ama sorması ayıp silinen kayıt girdisi nasıl gelecek. Önyükleme yaparak sadece 3. parti yazılımlar ve donanımlar devre dışı kalır ve sistem öyle başlatılır. Burada regedit dosyası nasıl geri geliyor anlamadım. Buyrun harici bir uygulamanın silin regedit dosyasını da temiz önyüklemeyle geri getirin. Kaydedin videoya da arkadaşın sorunu çözülsün.
Bu arada şu konuda hakkınızı teslim edeyim; arkadaşın belirtmiş olduğu hata kodunu sizin belirttiğiniz gibi önyüklemeyle düzeltme ihtimali var. Kesinliği yok ama formatsız çözüm için denemeye değer.
Hatanın çözümü için resimli anlatım yapıyorum; şu adımları takip ederseniz sistem geri yükleme sorununuz muhtemelen çözülecektir.
Tüm bu işlemlerden sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve sistem geri yüklemeyi çalıştırmayı tekrar deneyin. Umarım sorununuz çözülür.
- Ekli dosyayı görüntüle 29597Ekli dosyayı görüntüle 29598
- Ekli dosyayı görüntüle 29599
- Ekli dosyayı görüntüle 29600
- Ekli dosyayı görüntüle 29601
- Bu seçeneği seçtiğinizde sistem Komut İstemi seçeneğiyle yeniden başlatacak. Sistemdeki hesabınızı ve parolanızı girin ve sizi bir CMD penceresi karşılayacak.
- Aşağıda verdiğim kodları sırasıyla yazın ve Enter tuşuna basın.
- C:
cd Program Files
takeown /f WindowsApps
icacls WindowsApps /grant Administrators:F
attrib WindowsApps -h
rename WindowsApps WindowsApps.old
- Ekli dosyayı görüntüle 29602
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?