Regeditten silinen dosyayı geri getirme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, REGEDIT'ten silinen bir uzantıyı geri getirme şansımız var mı? Regeditten windows profilini sildim yanlışlıkla, masaüstünde benim için önemli olan bazı dosyaları kaybettim. Sistem geri yükleme yapmak istediğimde 0x800705aa bu hatayla karşılaşıyorum. Bilgisi olan var mı?

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Yedekleme yapmadıysan geri getirmenin pek mümkün olduğunu sanmıyorum. Yedeklediysen eğer: Regedit>Dosya>Al bölümünden yedeklediğin dosyayı seç.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Temiz bir ön yükleme yapman gerekli yahut güncel bir Windows sürümüne geçer isen bu sorun da ortadan kalkacaktır. Aşağıda ki videoyu da bir izle istersen. İyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Temiz bir ön yükleme yapman gerekli yahut güncel bir Windows sürümüne geçer isen bu sorun da ortadan kalkacaktır. İyi forumlar
Konuyla alakasını kuramadım. Temiz bir ön yükleme yapınca veya güncel bir Windows sürümüne geçince silinen regedit dosyası nasıl geri gelecek?

@HeartLess CCleanerla falan sildiysen yedekleme yapılsın mı diye soruyor. Evet dediysen kaydetmiştir. Hayır dediysen veya elle sildiysen yapacak bişey yok.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Konuyla alakasını kuramadım. Temiz bir ön yükleme yapınca veya güncel bir Windows sürümüne geçince silinen regedit dosyası nasıl geri gelecek?

@HeartLess CCleanerla falan sildiysen yedekleme yapılsın mı diye soruyor. Evet dediysen kaydetmiştir. Hayır dediysen veya elle sildiysen yapacak bişey yok.

Ön yükleme ile kullandığın en son ayarlara bir nevi geçmiş olursun. Sürüm yükseltme işlemi de bir nevi windows dosyalarını onarma yahut güncelleme mantığındadır. Sildiğin regedit dosyasını hatırlıyor isen de araştırma yaparak aynı Dword değerlerini ekleye bilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ön yükleme ile kullandığın en son ayarlara bir nevi geçmiş olursun. Sürüm yükseltme işlemi de bir nevi windows dosyalarını onarma yahut güncelleme mantığındadır. Sildiğin regedit dosyasını hatırlıyor isen de araştırma yaparak aynı Dword değerlerini ekleye bilirsin.
Olay tartışmaya dönmeye başlayacak ama sorması ayıp silinen kayıt girdisi nasıl gelecek. Önyükleme yaparak sadece 3. parti yazılımlar ve donanımlar devre dışı kalır ve sistem öyle başlatılır. Burada regedit dosyası nasıl geri geliyor anlamadım. Buyrun harici bir uygulamanın silin regedit dosyasını da temiz önyüklemeyle geri getirin. Kaydedin videoya da arkadaşın sorunu çözülsün.
Bu arada şu konuda hakkınızı teslim edeyim; arkadaşın belirtmiş olduğu hata kodunu sizin belirttiğiniz gibi önyüklemeyle düzeltme ihtimali var. Kesinliği yok ama formatsız çözüm için denemeye değer.

Hatanın çözümü için resimli anlatım yapıyorum; şu adımları takip ederseniz sistem geri yükleme sorununuz muhtemelen çözülecektir.
  1. 1.png
    2.png
  2. 3.png
  3. 4.png
  4. 5.png
  5. Bu seçeneği seçtiğinizde sistem Komut İstemi seçeneğiyle yeniden başlatacak. Sistemdeki hesabınızı ve parolanızı girin ve sizi bir CMD penceresi karşılayacak.
  6. Aşağıda verdiğim kodları sırasıyla yazın ve Enter tuşuna basın.
  7. C:

cd Program Files

takeown /f WindowsApps

icacls WindowsApps /grant Administrators:F

attrib WindowsApps -h

rename WindowsApps WindowsApps.old

8. 6.png
Tüm bu işlemlerden sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve sistem geri yüklemeyi çalıştırmayı tekrar deneyin. Umarım sorununuz çözülür.

Son düzenleme:
What Happn After U Lose
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Yea u can if u have point to restore system filse

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
dont worry dude, it can be fixed, but idk how XD

What Happn After U Lose
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
u can find ttr in youtube to fix it

What Happn After U Lose
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
u can bro find ttr in youtube to fix it or try retore system point

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
windows dvd veya usb ile ön yüklemeyi ac ordan onar de cd ile onarır ama biosdan yükleme yapman lazım

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Recuva gibi programlar var oradan da dene belki olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Olay tartışmaya dönmeye başlayacak ama sorması ayıp silinen kayıt girdisi nasıl gelecek. Önyükleme yaparak sadece 3. parti yazılımlar ve donanımlar devre dışı kalır ve sistem öyle başlatılır. Burada regedit dosyası nasıl geri geliyor anlamadım. Buyrun harici bir uygulamanın silin regedit dosyasını da temiz önyüklemeyle geri getirin. Kaydedin videoya da arkadaşın sorunu çözülsün.
Bu arada şu konuda hakkınızı teslim edeyim; arkadaşın belirtmiş olduğu hata kodunu sizin belirttiğiniz gibi önyüklemeyle düzeltme ihtimali var. Kesinliği yok ama formatsız çözüm için denemeye değer.

Hatanın çözümü için resimli anlatım yapıyorum; şu adımları takip ederseniz sistem geri yükleme sorununuz muhtemelen çözülecektir.
  1. Ekli dosyayı görüntüle 29597Ekli dosyayı görüntüle 29598
  2. Ekli dosyayı görüntüle 29599
  3. Ekli dosyayı görüntüle 29600
  4. Ekli dosyayı görüntüle 29601
  5. Bu seçeneği seçtiğinizde sistem Komut İstemi seçeneğiyle yeniden başlatacak. Sistemdeki hesabınızı ve parolanızı girin ve sizi bir CMD penceresi karşılayacak.
  6. Aşağıda verdiğim kodları sırasıyla yazın ve Enter tuşuna basın.
  7. C:

cd Program Files

takeown /f WindowsApps

icacls WindowsApps /grant Administrators:F

attrib WindowsApps -h

rename WindowsApps WindowsApps.old

8. Ekli dosyayı görüntüle 29602
Tüm bu işlemlerden sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve sistem geri yüklemeyi çalıştırmayı tekrar deneyin. Umarım sorununuz çözülür.

Hocam teşekkürler, sistem geri yükleme hatasını çözmemi sağladı. Sorun halloldu. :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
clouda yedeklediysen geri getirebilirsin diğer şekilde mümkün görünmüyor

Everybody loves Müslüm Gürses
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kurtarma yapıp pcyi en son kapattığın hale getirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...