Regl dönemi sizi istememesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Regl dönemine girmiş hasta şuan bi değer verdiğim çok kız arkım vardı bianda bana soğuduğunu söyledi tabi bahane hastalıktan dolayı bugünde yanlışlıkla aradım fakat direk kapadım bana efendim yazdı konuştuk biraz sonra işte sadece benden değil de herkesten soğuduğunu söyledi ve içine kapandığını söyledi bende ona beni sevgili olarak değil arkadaş olarak gör dedim her zaman yanındayım dedim bırak şimdi sevgili işlerini falan yani ksıaca yanında olduğumu hissettirmeye çalışıyorum içine kapandı bu süreçte napmam gerekiyor benim eğer konuşmak falan istemezse falan bilmiyorum her türlü ihtimali yazarmısınız kısa kısa yazmayın çünkü vercekleriniz bilgiler bi insanı çok mutlu edecektir o mutluluğu bana çok görmeyin rica ediyorum...

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
mevcut durumu dış faktörlerin etkisiyle birleşince ortaya bir kaos çıkıyor tabii.. burcu nedir öneride o şekilde bulunabilirim :)

Üye
3 HİZMET YILI
regl döneminde mod değişimleri kadından kadına değişiyor ve şiddetide aynı şekilde değişiyor. kimi kadın yanında biri olmasını isterken kimiside yanlız kalmaktan daha çok hoşlanıyor. sana durumu tamamen değiştiricek bilimsel bi bilgi vereyim :) genellikle adetten 2 hafta (14-16 gün) sonra kadınların yumurtlama dönemleri olur ve bu dönemde hormonlar tam tepededir. eğer gün hesabını yapıp tam o dönemde yakınlaşmaya gidersen sonuç %90 senin için iyi biticektir. (iyi biticek derken ne dediğimi anladın sen) kız arkadaşın nasıl biri bilmiyorum yanında olmak ya da olmamak onu tanıyan biri için cevap verilebilecek bişey ama bu 2-3 günü çok kafana takmamanı öneririm.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
iki seçenek var kız senden soğudu ve hastalığını bahane ediyor ya da adet dönemi süresince senden daha fazla ilgi görebilmek adına soğudum gibi kelimeler kullanıyor. Birinci seçeneğin olup olmadığını anlamak için çevresine davranışlarına bakmak gerek eğer ki yakın arkadaşlarıyla konuşmalarını görebiliyorsan ve onlara karşı sana yaptığı gibi değil de daha basit bir soğukluk yapıyorsa geçmiş olsun soğumuş olabilir (Ayrılma düşüncesiyle kafa karışıklığından çevresinede yapabilir). İkinci seçenek ise adet döneminin hormonal dengesizliği ile daha fazla ilgi görmek istiyor olabilir yaşına göre de bu durumlar sana soğuk yapmayla sonuçlanabilir (üstüme düşsün gibi). Bu arada her kız aynı olmadığı için bazıları adet dönemlerinde gerçekten sıkıntı çekerken bazıları çok yansıtmıyor bunu anlamak için daha önce bu dönemlerde sana davranışlarıyla karşılaştırabilirsin. Her insan da farklı tabi benim tavsiyiyem ileride böyle böyle oldu keşke başkalarını dinleyeydim demiyecek biriysen kalbinden geçeni, ilişkinizin durumu nasılsa ona göre davranman olur.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bro bence hiçbir şekilde yüz verme .Hayatında başka birisi vardır ya da gerçekten soğumuştur hayatında başka birisi varsa o gidince muhakkak kapını çalacaktır kabul edersen bu böyle devam edicek her sıkıldığında bahaneler bulup gidicek sonra geri gelicek zamanında aynıların yaşadım umarım en doğru kararı verirsin :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kankam yanlış anlama ama regl döneminde kadınlarda soğumadan daha çok libido artışı meydana gelir diye biliyorum tabii anlık oalrak da bir soğuma yaşamıştır veya bahane ediyor olabilir

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kankam yanlış anlama ama regl döneminde kadınlarda soğumadan daha çok libido artışı meydana gelir diye biliyorum tabii anlık oalrak da bir soğuma yaşamıştır veya bahane ediyor olabilir
doğru bu arada fakat belki psikolojisini etkilemesiyle soğuma olmuştur ama seven insan sadece yukarda yazdığım 2. ihtimalde yapar bunu

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yapacağın en iyi şey onu psikoloğa ve psikiyatriste gitmesi için ikna etmek olur. gerçekten bir sorunu varsa ancak böyle çözebilir. dostluğunuzdan diğer insanlarla ilişkilerinden çok psikolojisini toparlamasına yardımcı olmak için yardım almasına teşvik etmelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu dönemlerde böyle şeyler normal kardeşim 😇

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Regl dönemindeyse o ne istiyorsa o şekilde olsun kendi başına kararlar verme arama o istiyorsa arar istiyorsa yazar tabi yazınca da soğuk davranma diğer türlü senden kaçacaktır ve kaybedeceksin tabi bırak dediysek kendi halinde bırakma altı üstü 1 haftacık sabır.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Regl dönemindeyse o ne istiyorsa o şekilde olsun kendi başına kararlar verme arama o istiyorsa arar istiyorsa yazar tabi yazınca da soğuk davranma diğer türlü senden kaçacaktır ve kaybedeceksin tabi bırak dediysek kendi halinde bırakma altı üstü 1 haftacık sabır.
o altı üstü 1 haftacık sabır, sabreden tarafın yıllarını alıyor :D

konuyu açan dostum. kız adet döneminde olduğu için kendini bile tanımıyor vaziyette olabilir. söylediği şeyleri takma görmezden gel alttan al. o ne istiyorsa öyle olsun bırak arkadaşların dediği gibi. adet döneminden çıktıktan sonran ne konuşucaksan o zaman konuş

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hemen hemen nerdeyse bütün kızlarda regl döneminde olur çok takmayın he deyin geçin regl dönemi bitince kendi gelecektir zaten

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
regl döneminde çok fazla duygusal bozukluk oluyor benimkinde de aynı sorun var ama merak etme
istediği şeyleri yapmaya çalış elinden geldiğince
alttan al ve onu yargılama

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eğer kızın sevgilisi değilsen ki anladığım kadarıyla arkadaşısın, fazla ileri gitme diğer ortak arkadaşlarına yaz onlar da ilgilensin kafası falan dağılmış olur. kızın sevgilisi varsa uzak dur kız kendi başının çaresine baksın. regl muhabbetleriyle pek aram yok tek bildiğim şey fazla hassas ve duygusal oluyorlar eğer arkadaştan öte görmüyorsan kızı çok sıkma ve ilgilenme kız yanlış anlayabilir.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
bu hareketleri sergiliyorsa yaşı küçük tür diye düşünüyorum diğer türlü olgun davranması gerekirdi

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kasma moruk bu kadar istemiyorsa istemiyodur sal gitsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostum siz kafayı mı yediniz? Regl vesaire bunlar mazaret değil. İlişkiniz yakın zamanda bitecek haberin olsun hazırla kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...