- Konuyu başlatan
Uzman Üye
çok çözücü bi form olmuş bildireceğim.Ayrıl kanka kesin çözüm![]()
çok çözücü bi form olmuş bildireceğim.Ayrıl kanka kesin çözüm![]()
hocam bi yanıt yazarmısın bi kaç konu konuşmak istiyorum senle bilgilisiniz gibi .Kızlar bu durumda çok hassas oluyorlar anladığım kadarı ile kızın sevgilisi değil arkadaşısın kız, duygusal döneme girdiği için bence sadece yardın edilecek durumlarla ilgilen
Kızların en hassas olduğu dönemler
1.regl dönemi
2.Hamilelik dönemidir
Yani darlamadan yardım et,o sana karşı dengesiz davranabilir ama sen ona doğru biçimde yardım etmeye çalış yeter
koy tekmeyi gitsin reis bende de vardı öyle koydm tekmeyiRegl dönemine girmiş hasta şuan bi değer verdiğim çok kız arkım vardı bianda bana soğuduğunu söyledi tabi bahane hastalıktan dolayı bugünde yanlışlıkla aradım fakat direk kapadım bana efendim yazdı konuştuk biraz sonra işte sadece benden değil de herkesten soğuduğunu söyledi ve içine kapandığını söyledi bende ona beni sevgili olarak değil arkadaş olarak gör dedim her zaman yanındayım dedim bırak şimdi sevgili işlerini falan yani ksıaca yanında olduğumu hissettirmeye çalışıyorum içine kapandı bu süreçte napmam gerekiyor benim eğer konuşmak falan istemezse falan bilmiyorum her türlü ihtimali yazarmısınız kısa kısa yazmayın çünkü vercekleriniz bilgiler bi insanı çok mutlu edecektir o mutluluğu bana çok görmeyin rica ediyorum...
Yaz dostum özelden de normalde yazabilirsin sikinti yokhocam bi yanıt yazarmısın bi kaç konu konuşmak istiyorum senle bilgilisiniz gibi .