- Konuyu başlatan
-
Süper Üye
Eğer kendisi yazdıysa programı eyvallah fakat şu anki çoğu internet kafe böyle değil. Aracı programlar kullanıyorlar. Ben cafe filter ile alakalı bir açık söylüyorum zaten cafe filter yoksa o internet kafede dizin yolunu dahi bulamazlar. Tebrik ederim bu arkadaşı fakat çoğu insan bir program yazabilecek yeteneğe sahip olmadığından aracı program satın alıyor. Zaten kendi yazdıysa bana atmana gerek yok ama çoğu internet kafe bu şekilde hatta ben VIP katı olan bir kısma girerek denemiştim. O şehirdeki en iyi yerlerin başında geliyordu. Gerçi o şehirde ben öyle bir sistem görmedim kgjfklgKendisiyle aynı işi yaptık 1 yıl boyunca. Elektrik Elektronik&Yazılım kendisi bilir kişi olduğundan, direk panel kendisine ait hatta localhostayrıca dediğiniz işlem bu bilgisayarlarda mevcut değil çünkü bilgisayar yönetimini kestiği anda zaman dahil herşeyi duruyor bilgisayarın yani cihaz hiç açılmamış gibi kendini bekleme moduna alıyor. Aldığım bilgiler bu. Böyle ilgilenilen cihazlarda hile açılabilme oranı düşük ayrıca kendisi MH kullanıcısı idi akabinde, zamanında banlandı
Dostum aracı programların bazıları gene sağlam olması lazım internet kafe sektöründe olmadığımdan detaylı bilgi sahibi değilim. Arayıp bilgi aldım zatenEğer kendisi yazdıysa programı eyvallah fakat şu anki çoğu internet kafe böyle değil. Aracı programlar kullanıyorlar. Ben cafe filter ile alakalı bir açık söylüyorum zaten cafe filter yoksa o internet kafede dizin yolunu dahi bulamazlar. Tebrik ederim bu arkadaşı fakat çoğu insan bir program yazabilecek yeteneğe sahip olmadığından aracı program satın alıyor. Zaten kendi yazdıysa bana atmana gerek yok ama çoğu internet kafe bu şekilde hatta ben VIP katı olan bir kısma girerek denemiştim. O şehirdeki en iyi yerlerin başında geliyordu. Gerçi o şehirde ben öyle bir sistem görmedim kgjfklg
En çok kullanılanlardan birisinde denemiştim ama tabiki vardır farklı bir sisteme sahip olan. Sonuçta sistemden sisteme göre değişiklik gösterebiliyor. Bu arada katılıyorum keşke şu internet kafeler düzelse..Dostum aracı programların bazıları gene sağlam olması lazım internet kafe sektöründe olmadığımdan detaylı bilgi sahibi değilim. Arayıp bilgi aldım zatenKeşke TR internet kafeleri gelişse ama nerdeee...
bizimki bakıyor oglu var ona da kurdurdumcafenin sahibi ekranımızı kontrol ettiğinde bizi sopoyla kovalar mı ?
o ney olum internet kafe sahibi dövmesinMerhaba arkadaşlar, bu gün gelişmiş internet kafelerde olan bir sistemden ve bu sistemi nasıl aşacağınızdan bahsedeceğim.
Bildiğiniz üzere, Türkiye Kanunları çerçevesinde internet kafelerinde bazı düzenlemeler mevcuttur, hile siteleri (memoryhackers dahil), çıplaklık içeren siteler ve çoğu site cafe filter tarafından erişilebilirliği engellenmekte. Zamanında bende bilgisayarım olmadığı zamanlarda dword hilelerini kullanamıyordum çünkü memoryhackers sadece indirme linkiyle değil, reklam doğrulama sistemiyle de çalışıyordu. Peki, bu engeli nasıl aşabiliriz burada ona değineceğim.
NOT: Öncelikle olarak bunu asla unutmayın, Cafe Filter'ı devre dışı bırakmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Size dava açmakla uğraşacaklarını sanmıyorum ama hile kullanmak kadar riskli bir eylemdir. Bu rehber sadece bilgilendirme amacıyladır.
İşlemler:
Unutmayın, her cafe filter farklı olabilir fakat genellikle mantığı aynıdır.
> Cafe filter'ın kurulu olduğu yere geliyoruz. (Yerel Disk C üzerinde bulunur.)
> Yerel Disk C > Program Files > Handy Cafe > Filtre Client
> Üstteki yere geldiğimizde, bu klasörde bulunan tüm dosyaların adını değiştireceksiniz, eğer değiştirilmesine izin verilmeyen dosya varsa evet diyip geçin önemli değildir.
> Görev yöneticisine açın, ipcln.exe yi bulun ve görevi sonlandırın.
Şu anda yasaklı olan sitelere erişebilirsiniz. Bilgisayar yeniden başlatılırsa, ana makineye bağlı olduğu için bu işlemler geçersiz sayılacaktır. Yani bilgisayarı kapattığınızda herhangi bir sorun çıkmayacak ve eski haline geri gelecektir.
ŞIASFMPASIFMAOPSFIĞĞFPyakalndıktan sonra sıyırma rehberi??
yararlı bilgi olmus acil gidip deniyorumMerhaba arkadaşlar, bu gün gelişmiş internet kafelerde olan bir sistemden ve bu sistemi nasıl aşacağınızdan bahsedeceğim.
Bildiğiniz üzere, Türkiye Kanunları çerçevesinde internet kafelerinde bazı düzenlemeler mevcuttur, hile siteleri (memoryhackers dahil), çıplaklık içeren siteler ve çoğu site cafe filter tarafından erişilebilirliği engellenmekte. Zamanında bende bilgisayarım olmadığı zamanlarda dword hilelerini kullanamıyordum çünkü memoryhackers sadece indirme linkiyle değil, reklam doğrulama sistemiyle de çalışıyordu. Peki, bu engeli nasıl aşabiliriz burada ona değineceğim.
NOT: Öncelikle olarak bunu asla unutmayın, Cafe Filter'ı devre dışı bırakmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Size dava açmakla uğraşacaklarını sanmıyorum ama hile kullanmak kadar riskli bir eylemdir. Bu rehber sadece bilgilendirme amacıyladır.
İşlemler:
> Üstteki yere geldiğimizde, bu klasörde bulunan tüm dosyaların adını değiştireceksiniz, eğer değiştirilmesine izin verilmeyen dosya varsa evet diyip geçin önemli değildir.
Şu anda yasaklı olan sitelere erişebilirsiniz. Bilgisayar yeniden başlatılırsa, ana makineye bağlı olduğu için bu işlemler geçersiz sayılacaktır. Yani bilgisayarı kapattığınızda herhangi bir sorun çıkmayacak ve eski haline geri gelecektir.
Rehber için teşekkürler deneyeceğim.Merhaba arkadaşlar, bu gün gelişmiş internet kafelerde olan bir sistemden ve bu sistemi nasıl aşacağınızdan bahsedeceğim.
İşlemler:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?