(Rehber) İnternet kafede hile açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kendisiyle aynı işi yaptık 1 yıl boyunca. Elektrik Elektronik&Yazılım kendisi bilir kişi olduğundan, direk panel kendisine ait hatta localhost :D ayrıca dediğiniz işlem bu bilgisayarlarda mevcut değil çünkü bilgisayar yönetimini kestiği anda zaman dahil herşeyi duruyor bilgisayarın yani cihaz hiç açılmamış gibi kendini bekleme moduna alıyor. Aldığım bilgiler bu. Böyle ilgilenilen cihazlarda hile açılabilme oranı düşük ayrıca kendisi MH kullanıcısı idi akabinde, zamanında banlandı :D
Eğer kendisi yazdıysa programı eyvallah fakat şu anki çoğu internet kafe böyle değil. Aracı programlar kullanıyorlar. Ben cafe filter ile alakalı bir açık söylüyorum zaten cafe filter yoksa o internet kafede dizin yolunu dahi bulamazlar. Tebrik ederim bu arkadaşı fakat çoğu insan bir program yazabilecek yeteneğe sahip olmadığından aracı program satın alıyor. Zaten kendi yazdıysa bana atmana gerek yok ama çoğu internet kafe bu şekilde hatta ben VIP katı olan bir kısma girerek denemiştim. O şehirdeki en iyi yerlerin başında geliyordu. Gerçi o şehirde ben öyle bir sistem görmedim kgjfklg

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Eğer kendisi yazdıysa programı eyvallah fakat şu anki çoğu internet kafe böyle değil. Aracı programlar kullanıyorlar. Ben cafe filter ile alakalı bir açık söylüyorum zaten cafe filter yoksa o internet kafede dizin yolunu dahi bulamazlar. Tebrik ederim bu arkadaşı fakat çoğu insan bir program yazabilecek yeteneğe sahip olmadığından aracı program satın alıyor. Zaten kendi yazdıysa bana atmana gerek yok ama çoğu internet kafe bu şekilde hatta ben VIP katı olan bir kısma girerek denemiştim. O şehirdeki en iyi yerlerin başında geliyordu. Gerçi o şehirde ben öyle bir sistem görmedim kgjfklg
Dostum aracı programların bazıları gene sağlam olması lazım internet kafe sektöründe olmadığımdan detaylı bilgi sahibi değilim. Arayıp bilgi aldım zaten :D Keşke TR internet kafeleri gelişse ama nerdeee...

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum aracı programların bazıları gene sağlam olması lazım internet kafe sektöründe olmadığımdan detaylı bilgi sahibi değilim. Arayıp bilgi aldım zaten :D Keşke TR internet kafeleri gelişse ama nerdeee...
En çok kullanılanlardan birisinde denemiştim ama tabiki vardır farklı bir sisteme sahip olan. Sonuçta sistemden sisteme göre değişiklik gösterebiliyor. Bu arada katılıyorum keşke şu internet kafeler düzelse..

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bu konuda geçmişimde yasnmıs bir olay sonucu İNTRERNET KAFEDE kesinlikle cafe prgramlarına müdahale etmeyin. 18 li yaslarımda suan 40 yasımdayım internet cafede cafe pragramını iptal ederek virüs oluşturdum ama kafe sahibi anladı beni cafeden kovaladı sonrasında oluşturudum virüs bütün cadeki pc leri çökertmişti adamlar beni aramaya başlamışlar bende gidiip özür dilemiştim. Cafe sahibi seni biz bulsaydık gerisini anlayınnnn. onun için cafelerde böyle şeyler ile uğraşmayın yakalanırsanız klavye maus ekran kasa monte edilebilir :))

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
yakalndıktan sonra sıyırma rehberi??

şansın varsa elveda dersin
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bu gün gelişmiş internet kafelerde olan bir sistemden ve bu sistemi nasıl aşacağınızdan bahsedeceğim.

Bildiğiniz üzere, Türkiye Kanunları çerçevesinde internet kafelerinde bazı düzenlemeler mevcuttur, hile siteleri (memoryhackers dahil), çıplaklık içeren siteler ve çoğu site cafe filter tarafından erişilebilirliği engellenmekte. Zamanında bende bilgisayarım olmadığı zamanlarda dword hilelerini kullanamıyordum çünkü memoryhackers sadece indirme linkiyle değil, reklam doğrulama sistemiyle de çalışıyordu. Peki, bu engeli nasıl aşabiliriz burada ona değineceğim.

NOT: Öncelikle olarak bunu asla unutmayın, Cafe Filter'ı devre dışı bırakmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Size dava açmakla uğraşacaklarını sanmıyorum ama hile kullanmak kadar riskli bir eylemdir. Bu rehber sadece bilgilendirme amacıyladır.

İşlemler:
Unutmayın, her cafe filter farklı olabilir fakat genellikle mantığı aynıdır.
>
Cafe filter'ın kurulu olduğu yere geliyoruz. (Yerel Disk C üzerinde bulunur.)
> Yerel Disk C > Program Files > Handy Cafe > Filtre Client
> Üstteki yere geldiğimizde, bu klasörde bulunan tüm dosyaların adını değiştireceksiniz, eğer değiştirilmesine izin verilmeyen dosya varsa evet diyip geçin önemli değildir.
> Görev yöneticisine açın, ipcln.exe yi bulun ve görevi sonlandırın.

Şu anda yasaklı olan sitelere erişebilirsiniz. Bilgisayar yeniden başlatılırsa, ana makineye bağlı olduğu için bu işlemler geçersiz sayılacaktır. Yani bilgisayarı kapattığınızda herhangi bir sorun çıkmayacak ve eski haline geri gelecektir.
o ney olum internet kafe sahibi dövmesin
Post automatically merged:

yakalndıktan sonra sıyırma rehberi??
ŞIASFMPASIFMAOPSFIĞĞFP

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Bilgilendirme için tesekkurler.. Cafelerde bunu benımde denemem lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
internet kafeye gittiğim zamanlar yapıyordum yakalandiktan sonra bıraktım

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Eline sağlık, bilgi için teşekkürler. Nette hileyle rahat edilmez diye düşünüyorum ben yapamazdım en azından

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bu gün gelişmiş internet kafelerde olan bir sistemden ve bu sistemi nasıl aşacağınızdan bahsedeceğim.

Bildiğiniz üzere, Türkiye Kanunları çerçevesinde internet kafelerinde bazı düzenlemeler mevcuttur, hile siteleri (memoryhackers dahil), çıplaklık içeren siteler ve çoğu site cafe filter tarafından erişilebilirliği engellenmekte. Zamanında bende bilgisayarım olmadığı zamanlarda dword hilelerini kullanamıyordum çünkü memoryhackers sadece indirme linkiyle değil, reklam doğrulama sistemiyle de çalışıyordu. Peki, bu engeli nasıl aşabiliriz burada ona değineceğim.

NOT: Öncelikle olarak bunu asla unutmayın, Cafe Filter'ı devre dışı bırakmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Size dava açmakla uğraşacaklarını sanmıyorum ama hile kullanmak kadar riskli bir eylemdir. Bu rehber sadece bilgilendirme amacıyladır.

İşlemler:
>
> Üstteki yere geldiğimizde, bu klasörde bulunan tüm dosyaların adını değiştireceksiniz, eğer değiştirilmesine izin verilmeyen dosya varsa evet diyip geçin önemli değildir.

Şu anda yasaklı olan sitelere erişebilirsiniz. Bilgisayar yeniden başlatılırsa, ana makineye bağlı olduğu için bu işlemler geçersiz sayılacaktır. Yani bilgisayarı kapattığınızda herhangi bir sorun çıkmayacak ve eski haline geri gelecektir.
yararlı bilgi olmus acil gidip deniyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşlar değmez uğraşmayın bunlarla adam yakalarsa cidden başınız belaya girer

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
deniycem umarım yakalanmam :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Peki bunları yaptıktan sonra güvenlik duvarını kapatmaya izin verecek mi acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bu maddeler şimdi geçersiz gibi yeni yeni özellikler geldi internet kafelere

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
internet cafede açmayın olum farkederlerde sıkıntı olur

ömer
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
memoryhackers sitesine internet kafeden girebiliyorum ama bi arkadas da girdiginde ayarlardan bi seyi devredisi birakmisti onu hatirlayamiyorum tam internet kafe programinin adi akinsoft bilen yardimci olabilirmi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

İşlemler:
>

Rehber için teşekkürler deneyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...