Onaylı Üye
Güzel paylaşım teşekkürler.
abi bende sarı çıktıEvet Arkadaşlar Bir Oyun Alacaksınız Ama Sisteminiz Kaldırır mi Onu Bilmiyorsunuz Hiç Korkmayın Aşağıda Verdiğim Linke Tıklayıp Aşağıda Yazdığım Yazılı Anlatımdaki Gibi Yapın ve Oyunu Ona Göre Alınız.
Açılan sayfadaki çubuktan yükleyeceğiniz oyunu seçin
" Can You Run It " Yazan Yere 1 Kere Tıklayın.
" Detection.exe " Böyle Bir Exe İnecektir. Korkmayın
" Detection.exe " Bu Exe Sisteminizi Tarayıp Oyunu Oynabilirmisiniz Diye Sisteminize Bakıyor
Yeşil olan (Pass) sisteminizin yeterli olduğu bölümlerdir.
Kırmızı olanlar (Fail) ise sisteminizin yetersiz olduğu bölümü gösterir. Hepsi Bu kadar
* Çıkan Sonuçlar %95 Doğrudur %5 Yanılma Payıdır
* " PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS " & " Grand Theft Auto V " & " Battlefield 1 " Oyunları Destekler Der Bazı Bilgisayarlarda Ama Kaldırmaz Bu Yanılma Payıdır Gerçekten Kaldırırmı Diye Öğrenmek İstiyorsanız Hangi Oyunu Baktıysanız O Oyunu Oynayan Birisinin Sistem Bilgilerine Bakın veya Oyunun Sistem Bilgileriyle Kendi Bilgisayarınızın Özeliklerini Karşılaştırın Bu Şekilde Daha Net Bir Sonuç Almış Olursunuz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
farkettiysen tek sende böyle bir sorun gerçekleşmiş acaba senden kaynaklı bir şey olabilir mi ? sitede cidden böyle büyük sorun olsa siteyi kapatırlardı yanı demek istediğim site içerisinden kendinde düzenleyebilirsin özelliklerini ve oyunları açmak için ek bir program kullanıyor isen onları saymaz sadece bilgisayarındaki ana bileşen parcalarını ( ana kart işlemci ekran karti gibi şeyler ) inceler analiz yapar ona göre söyler ve çok merak ettiğimden dolayı söylüyorum discorddan bana yaz bende görmek istiyorum aynı şekilde banada gösterirsiniz bu kadar nasıl bir hata yapabiliyor60 fps sabit oynadığım oyuna fail diyor
ama 3 fps de oynadığım oyuna pass diyor
bu kadar hata %5 mi oluyo