Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Teşekkurler bılgısayar almayı planlıyordum zaten ışıme yarıycak umarım

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
eyw abi saolasın

Evet Arkadaşlar Bir Oyun Alacaksınız Ama Sisteminiz Kaldırır mi Onu Bilmiyorsunuz Hiç Korkmayın Aşağıda Verdiğim Linke Tıklayıp Aşağıda Yazdığım Yazılı Anlatımdaki Gibi Yapın ve Oyunu Ona Göre Alınız.

:yazı:
Açılan sayfadaki çubuktan yükleyeceğiniz oyunu seçin
" Can You Run It " Yazan Yere 1 Kere Tıklayın.
" Detection.exe " Böyle Bir Exe İnecektir. Korkmayın
" Detection.exe " Bu Exe Sisteminizi Tarayıp Oyunu Oynabilirmisiniz Diye Sisteminize Bakıyor

Yeşil olan (Pass) sisteminizin yeterli olduğu bölümlerdir.

Kırmızı olanlar (Fail) ise sisteminizin yetersiz olduğu bölümü gösterir. Hepsi Bu kadar

:not:

* Çıkan Sonuçlar %95 Doğrudur %5 Yanılma Payıdır

* " PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS " & " Grand Theft Auto V " & " Battlefield 1 " Oyunları Destekler Der Bazı Bilgisayarlarda Ama Kaldırmaz Bu Yanılma Payıdır Gerçekten Kaldırırmı Diye Öğrenmek İstiyorsanız Hangi Oyunu Baktıysanız O Oyunu Oynayan Birisinin Sistem Bilgilerine Bakın veya Oyunun Sistem Bilgileriyle Kendi Bilgisayarınızın Özeliklerini Karşılaştırın Bu Şekilde Daha Net Bir Sonuç Almış Olursunuz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
abi bende sarı çıktı

● вιя єƒѕαηє ●
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
60 fps sabit oynadığım oyuna fail diyor
ama 3 fps de oynadığım oyuna pass diyor
bu kadar hata %5 mi oluyo

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
60 fps sabit oynadığım oyuna fail diyor
ama 3 fps de oynadığım oyuna pass diyor
bu kadar hata %5 mi oluyo
farkettiysen tek sende böyle bir sorun gerçekleşmiş acaba senden kaynaklı bir şey olabilir mi ? sitede cidden böyle büyük sorun olsa siteyi kapatırlardı yanı demek istediğim site içerisinden kendinde düzenleyebilirsin özelliklerini ve oyunları açmak için ek bir program kullanıyor isen onları saymaz sadece bilgisayarındaki ana bileşen parcalarını ( ana kart işlemci ekran karti gibi şeyler ) inceler analiz yapar ona göre söyler ve çok merak ettiğimden dolayı söylüyorum discorddan bana yaz bende görmek istiyorum aynı şekilde banada gösterirsiniz bu kadar nasıl bir hata yapabiliyor

son olarak konumda belirttiğim yazıyı okumadınız galiba :

* " PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS " & " Grand Theft Auto V " & " Battlefield 1 " Oyunları Destekler Der Bazı Bilgisayarlarda Ama Kaldırmaz Bu Yanılma Payıdır Gerçekten Kaldırır mı Diye Öğrenmek İstiyorsanız Hangi Oyunu Baktıysanız O Oyunu Oynayan Birisinin Sistem Bilgilerine Bakın veya Oyunun Sistem Bilgileriyle Kendi Bilgisayarınızın Özeliklerini Karşılaştırın Bu Şekilde Daha Net Bir Sonuç Almış Olursunuz.

discord :
LazHayalet#7020

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Konu Güncellendi Konuya " Bilgisayarım kaç oyun çalıştırabilir " Özelliği Eklendi Deneyin Cidden Faydası Var ♥

Not : Konu Üzerindeki Ankete Katılmayı Unutmayın ♥

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Site İle İlgili Güncellemeler vb. Olduğunda Konuda Güncelleme Yapılıyor Güncellemeleri Öğrenmek İçin Konunun Üstünde Bulunan Takip Et 'e tıklayarak takip edebilirsiniz

Konuya Sitede Bulunan İşaretlerin Anlamlarını Ekledim Merak Eden ve Bilmek İsteyenler İçin

r0vb2B.gif

Oyunun Çıktığı Zamanda Sizin işletim sisteminiz bu ürün piyasaya sürüldüğünde mevcut değildi, bu nedenle bilgisayarınız oyunu desteklemiyor, yinede web'de araştırma yapınız.
P7zbrv.gif

Sisteminiz Bu Oyunu Oynayabilir ( Minimum veya Önerilen )
9YlBd9.gif

Sisteminiz Bu Oyunu Kaldırmaz, Çalıştırmaz. Sistem Özellikleriniz Bu Oyunu Desteklemiyor

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Siteye Yeni Özellik Geldi :
En Son Test Sonuçları Sayfasını Görmek İçin Ana Sayfasının Alt Kısmına Bakabilirsiniz

Konuya Detay Yazılmıştır :)

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yorum atıyorum aradığım şey kaybolmaması için eline sağlık kardeşim ne zamandır aradığım araçlardan birisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...