RekIam Onay Sistemi VB.NET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar
MemoryUI gibi reklam onay sistemi nasıl yaparım yani sitedeki rekIamlara tıklayınca onaylanan sistemi nasıl yaparım
Vb.net ile reklam onay sistemi hakkında birçok kez araştırdım ama bulamadım yardım eden olursa çok sevinirim lütfen yardım edin

PROGRAMMER
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam demek istediğinizi c# c++'da yapabilirsiniz lakin vb.net'de yapabilirmisiniz bilmiyorum ama tam telavuz ederseniz belki yardım eden arkadaşlarımız çıkacaktır.
Yaptığınız uygulama'da kullanıcıyı sitenize yönlendirecektir yönlendirme sonucu sizin sitenizdeki reklama tıklıyacaktır tıkladığını algılayan program kullanıcıya diğer uygulamayı açıcaktır.

PROGRAMMER
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Buyurun hocam eklemek istediğiniz sistemi rahatlıkla ekleminizde yardımcı olucaktır gerisini siz kendinize göre dizayn edebilirsiniz.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hocam demek istediğinizi c# c++'da yapabilirsiniz lakin vb.net'de yapabilirmisiniz bilmiyorum ama tam telavuz ederseniz belki yardım eden arkadaşlarımız çıkacaktır.
Yaptığınız uygulama'da kullanıcıyı sitenize yönlendirecektir yönlendirme sonucu sizin sitenizdeki onay sistemia tıklıyacaktır tıkladığını algılayan program kullanıcıya diğer uygulamayı açıcaktır.
hocam tam dediğin gibi ama webbrowser da olmaz ve link kısaltma olmicak sitedeki rekIamlara tıklayınca sistem onaylanacak

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
karderş o dedigin her yerde yapılırda saglam ve güvenilir bişe olasını istiyorsan c++ ,photoshop, C# bunlarda araıştma yap
not : photoshop tasarım yönünden dedim C++ daha hızlı çaıştıgı içim dedim C# bene Daha Güvenilir oLdugu için dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...