Selam arkadaşlar
MemoryUI gibi reklam onay sistemi nasıl yaparım yani sitedeki rekIamlara tıklayınca onaylanan sistemi nasıl yaparım
Vb.net ile reklam onay sistemi hakkında birçok kez araştırdım ama bulamadım yardım eden olursa çok sevinirim lütfen yardım edin
Hocam demek istediğinizi c# c++'da yapabilirsiniz lakin vb.net'de yapabilirmisiniz bilmiyorum ama tam telavuz ederseniz belki yardım eden arkadaşlarımız çıkacaktır.
Yaptığınız uygulama'da kullanıcıyı sitenize yönlendirecektir yönlendirme sonucu sizin sitenizdeki reklama tıklıyacaktır tıkladığını algılayan program kullanıcıya diğer uygulamayı açıcaktır.
Hocam demek istediğinizi c# c++'da yapabilirsiniz lakin vb.net'de yapabilirmisiniz bilmiyorum ama tam telavuz ederseniz belki yardım eden arkadaşlarımız çıkacaktır.
Yaptığınız uygulama'da kullanıcıyı sitenize yönlendirecektir yönlendirme sonucu sizin sitenizdeki onay sistemia tıklıyacaktır tıkladığını algılayan program kullanıcıya diğer uygulamayı açıcaktır.
karderş o dedigin her yerde yapılırda saglam ve güvenilir bişe olasını istiyorsan c++ ,photoshop, C# bunlarda araıştma yap
not : photoshop tasarım yönünden dedim C++ daha hızlı çaıştıgı içim dedim C# bene Daha Güvenilir oLdugu için dedim