Reksai Exploidi Fixlendi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Reksai Exploidi Fixlendi mi? Daha dün herkes yapıyordu, bende bugün reksai aldım ama yapılmıyor. Sorun bende mi yoksa fixlendi mi?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Öncelikle bu scriptte zaten yoktu paralı bir scriptte vardı zaten o da dün gece itibariyle fixlendi evet

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Herkes fixlendi diyor en iyisi antrenman modunda denemek çünkü bazı arkadaşlar kendine kalsın hile çoğalmasın diye böyle yalan atabiliyor deneyip görmek lazım :)

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
LPReborn ile yapılıyordu yapanlar vardı forumda ve fixlendi.
yanlış bilgi yaymayalım hocam yoktu hiç olmadı istersne yasuo q3 var herkes post açıyordu nasıl yapılıyor kim yapabiliyor oralarda da herkes yazıyordu zaten aylığı 20 dolarlık bu toir kreklerinden olmayan bir hile lpreborn da zaten toir alternatifi

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Fixlendi kanka normal yani fixlenmesi herkes kullanıyordu çünkü

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
fixlendi doğru bilgi isteyen antrenman modunda bizzat deneyebilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Reksai Exploidi Fixlendi mi? Daha dün herkes yapıyordu, bende bugün reksai aldım ama yapılmıyor. Sorun bende mi yoksa fixlendi mi?
dün gece fixleneceğini söylemişti lynxçerez ben de denedim çalışmadı veya bu script de yok büyük ihtimalle fixlendi

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yanlış bilgi yaymayalım hocam yoktu hiç olmadı istersne yasuo q3 var herkes post açıyordu nasıl yapılıyor kim yapabiliyor oralarda da herkes yazıyordu zaten aylığı 20 dolarlık bu toir kreklerinden olmayan bir hile lpreborn da zaten toir alternatifi
LPReborn ile 1 günde gold 1 hesabı plat2 yaptım reksai exploiti ile nasıl yoktu diyebiliyorsunuz aga hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...